Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"na spavanju"

Pakistanski talibani ubili devet policijskih novaka

'pakistan'
''
12.07.2012.
u 08:56

Dugo smo tragali za policijom jer je njihovo ponašanje prema našoj braći u zatvorima nehumano i uvredljivo, poručili su talibani

Najmanje devet mladih pakistanskih policajaca na obuci ubijeno je u zasjedi militanata koji su ih zaskočili dok su se pripremali za napuštanje spavaonica u centru za obuku u Lahoreu.

Maskirani naoružani napadači na motociklima su se približili zgradi u kojoj su novaci bili smješteni, a svi ubijeni bili su iz zapadne pakistanske pokrajine Khyber Pakhtunkhwa, javlja BBC, i bili su obučavani za rad u zatvorima.

Odgovornost za napade preuzeli su pakistanski talibani koji su se napadom željeli osvetiti zbog lošeg ophođenja policajaca prema njihovim zatvorenim suborcima.

– Dugo smo tragali za policijom jer je njihovo ponašanje prema našoj braći u zatvorima nehumano i uvredljivo – objasnio je razloge napada glasnogovornik pakistanskih talibana Ehsnanullah Ehsan.

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Toni50
09:57 12.07.2012.

Pakistanski talibani ubili devet policijskih novaka..Ne bedaka nego diječaka ... Znamo kada njih policiski "sataraki" ubijaju po 90 i ameri iz zraka rijetko tko se javi samo ako pokupe destine ili stotine kolaterata .....

WS
Wer Sind Sie Herr Sorge
10:38 12.07.2012.

Za koju godinu, ako UKUSA uspiju u svom planu, citat cemo 100% iste vijesti u Siriji. Da li UK + USA znaju sto radu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije