Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvorica ozlijeđena

Ozlijedio se motornom pilom na festivalu kiparenja

hitna pomoć
Foto: ilustracija
08.06.2015.
u 12:46

U samo dva dana u Varaždinskoj županiji četvorica su muškarca ozlijeđena u neobičnim nesrećama koje su, srećom, završile bez smrtnog ishoda

U samo dva dana u Varaždinskoj županiji četvorica su muškarca ozlijeđena u neobičnim  nesrećama koje su, srećom, završile bez smrtnog ishoda. U subotu je u kamenolomu u Očuri ozlijeđen 52-godišni radnik. Djelatnici poduzeća iz Turčina minirali  su  četvrtu etažu kamenoloma, kad je prilikom detonacije jedan kamen  pao na krov postrojenja, probio ga i pao na radnika. Prevezen je  u Opću  bolnicu  Varaždin, a zasad se još ne zna težina ozljeda.

Istog dana  u  Salinovcu je na 1. hrvatskom festivalu kiparenja motornom pilom ozlijeđen 37-godišnji umjetnik koji  je rezbario trupce.

U Zlogonju se u nedjelju  prevrnuo poljoprivredni stroj s pridodanom prikolicom. Vozač (58) se  spuštao  nizbrdo  livadom,  a kad je stigao do oranice, vozilo je naglo ubrzalo,  zanijelo se i prevrnulo.

U Radovcu je pak 24-godišnjak popravljao automobil i sprejem za odmašćivanje prskao kočnice na vozilu. Kad je potom u  ruke  uzeo  aparat za varenje, plinovi su se zapalili i opekli ga po tijelu. Ni za tu trojicu težina ozljeda još nije poznata policiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije