Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Ozlijeđeni pas sam došao do bolnice kako bi mu previli rane

Getty Images
20.09.2018.
u 16:15

Jedan dan, otmičari su psa samo ostavili ulici, a zatim su ga psi lutalice napali i vrlo teško ozlijedili, no Silla se nije predao

Koliko su ljubimci inteligentni i snalažljivi potvrdit će jedan primjer iz Turske.

Radi se o devetomjesečnom njemačkom ovčaru koji se zove Silla, a  kojeg su oteli dok mu je vlasnik bio na poslu. Očajni vlasnik objavio je da nudi nagradu od oko 230 funti za bilo kakve informacije koje bi ga mogle dovesti do njegovog psa.

Jedan dan, otmičari su psa samo ostavili ulici, a zatim su ga psi lutalice napali i vrlo teško ozlijedili, no Silla se nije predao.

Pobrinuo se sam za sebe tako da je, koliko god nevjerojatno zvučalo, sam došao do bolnice gdje su ga liječnici uzeli i pobrinuli se za njega.

Pretpostavlja se da je pas zapamtio put kojim prati svog vlasnika do posla na kojem popravlja vozila oštećena u sudarima te to nekako povezala s ambulantom koja se nalazi u blizini.

>> Pogledajte video zašto je ovo najsmotaniji pljačkaš svih vremena?

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Zgubider.
Zgubider.
16:58 20.09.2018.

Turčin nudi Funte za nagradu, ovo što Večernji (pre)piše je za krepat...

KE
kelab
02:49 21.09.2018.

Svasta moze biti, pa i musliman i pas zajedno.

DE
deda1234
16:54 20.09.2018.

Ako je njemacki ovcar onda vjerujem.. Ovaj moj nemre nac zdjelicu za hranu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije