Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perivoj dvorca Erdödy

Ovoga vikenda u Jaski se održavaju Dani vina uz bogati glazbeni program

PR
02.06.2022.
u 18:15

Najmlađi će uživati u adrenalinskom dječjem programu i projekciji filma Škola čarobnih životinja na otvorenom, a svi su sadržaji u potpunosti besplatni

Ovoga se vikenda u gradu Jastrebarskom održava jedna od najpopularnijih manifestacija Dani vina. 

Vina Plešivice iz godine u godinu osvajaju brojne nagrade diljem Hrvatske, ali i šire. Na Danima vina uživat ćete u vinima plešivičkih vinara, a to su Josip Braje, Robert Braje, Krešimir Ivančić, Željko Gregorić, Vinarija Jagunić, Franjo Kolarić, Podrum Mladina, Stjepan Sirovica, Siniša Šoškić, Tomac & Bajda, Dobra berba i RJ Winery.

Perivoj dvorca Erdödy postat će savršena ljetna pozornica za sjajne glazbenike koji ovdje nastupaju, Opću opasnost koja stiže u subotu od 21:30 i Crvenu jabuku koja će nas zabavljati u nedjelju od 21 sat. Već prvog dana, u petak, 3. lipnja, zabava je zagarantirana, jer nastupa lokalna grupa Status sastavljena od vrhunskih glazbenika. Ulaz na sve koncerte za posjetitelje u potpunosti je slobodan, piše u priopćenju.

„Veseli nas što smo pozvani biti dio ove priče. Rock and roll i glazba uvijek idu dobro s finom kapljicom, a poseban je užitak svirati pred dragom i poznatom publikom“, najavljuje Pero Galić iz Opće opasnosti. Koncertu se veseli i Dražen Žerić Žera iz Crvene jabuke:

''Dobra zabava u Jaski je zagarantirana, pridružite nam se u što većem broju!", poziva posjetitelje.

Za glazbenu podlogu kroz cijeli će se dan brinuti Davor Bistrica, DJ Bistra, puštajući bezvremenske hitove. No, i za ostale ljubitelje kulture spreman je sjajan program, a čak dvije predstave izvest će Kerekesh teatar. Jan Kerekeš tom je prigodom izjavio kako Dani vina u Jastrebarskom ne mogu biti ništa drugo nego top događaj godine.

„Ako nije planirao doći, onda stvarno ne znam na koja vi to događanja idete. Samo ovdje pronaći ćete rješenje da se riješite krtica ako s njima imate problema u svojem vrtu. Dođite na Dane vina u Jasku da se zabavimo zajedno!“, dodaje.

Grimmix namijenjen najmlađoj publici na rasporedu je u nedjelju u 10 sati, a Krtice istog dana od 18 sati. I ljubitelji smijeha doći će na svoje jer u subotu od 19:30 na glavnu pozornicu stiže Marina Orsag koja će se pobrinuti da na manifestaciji svi budu dobro raspoloženi. Magic Arts Show oduševit će sve koji se na Dane vina upute već prvoga dana, u petak, 3. lipnja, a dva puta nastupit će i jaskanska kulturno – umjetnička društva, piše. 

Najmlađi će uživati u adrenalinskom dječjem programu i projekciji filma Škola čarobnih životinja na otvorenom, a svi su sadržaji u potpunosti besplatni, dok će oni malo veći moći provesti subotnje prijepodne vježbajući s fitness trenericom Renatom Sopek. Kroz tri dana organizirane su brojne radionice i edukacije za sve poznavatelje vina Plešivice i one koji će to tek postati. Svi sudionici moći će tako degustirati vrhunska vina i o njima slušati od ponajboljih stručnjaka. Svoju će vinsku abecedu predstaviti i ambasadorica Dana vina Morana Zibar, a još uvijek se možete prijaviti.  

Morana Zibar istaknula je kako u plešivičkim vinima ima nešto čarobno.

„Plešivica je malena vinska regija koja nudi prekrasnu priču i vrhunsku ponudu. Vinari su jako napredovali i Plešivica je po mojem mišljenju možda i najambicioznija vinska regija u Hrvatskoj“.

Komentara 1

DO
DobarDomoljub
18:23 02.06.2022.

Biciklizam je za Slovence!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije