Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Pamić zagrmio:

Ovo što su Šipić, Špišić i Štefančić radili pred golom nije nogomet

karlovac10
kristina štedul fabac/pixsell
22.09.2010.
u 10:55

Nakon što je Golema u 50. minuti s terena odvezla Hitna, Pamić nije u igru poslao zamjenu, nego je susret završio s igračem manje.

Karlovac je prolaz u iduće kolo kupa osigurao već u petoj minuti. Štefančić je svog čuvara u dvadeset metara dugom sprintu ostavio iza sebe, a kad je s loptom krenuo sam prema gostujućem golu, s leđa ga je srušio Radić. Sudac Vučkov Radiću pokazuje crveni karton, a Husić slobodni udarac s dvadesetak metara pretvara u vodstvo bijelo-plavih. Iako su do kraja susreta zabili još četiri gola, trener Karlovca Igor Pamić nakon utakmice grmio je od nezadovoljstva.

– Igramo protiv trećeligaša, s igračem više, a jedva im zabijemo gol. Ovo što Špišić, Šipić i Štefančić rade pred golom nije nogomet, nego zaj... S druge strane, Kovačević trči 300 na sat i pošteno zarađuje svoju plaću. To je profesionalizam – rekao je povišenim tonovima Igor Pamić.

Do poluvremena Karlovac je vodio samo 3:0 protiv slabašne ekipe Moslavine, a do četvrtog gola Husića, također iz slobodnog udarca, čekalo se čak do 79. minute. Sudac Vučkov izazvao je salvu prosvjeda jer je, u sličnoj situaciji kao kod prvog gola, nakon prodora i starta s leđa na Husića u šesnaestercu ostao nijem. Ista situacija dogodila se u 78. minuti, ali tada je isključen Rajković. Zanimljivo je da nakon ozljede Golema u 50. minuti, koji je zatim odvezen kolima Hitne pomoći, Igor Pamić nije odlučio u igru poslati zamjenu. Tako je Karlovac do kraja utakmice igrao s igračem manje.

– Nisam mogao riskirati i Karabatića uvesti u igru u ovakvoj utakmici u kojoj već vodimo s tri razlike i imamo igrača više. Čejvanović je na poluvremenu osjetio bol i zamijenjen je. Tako sam nakon ozljede Golema ostao tek s jednim centarhalfom – rekao je zabrinuto Pamić koji nije sjedio na klupi, nego je utakmicu pratio s tribina.

Karlovac - Moslavina 5:0

Stadion Branko Čavlović Čavlek. Gledatelja 441, sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka)

Strijelci: 1:0 Husić (5), 2:0 Šipić (24), 3:0 Špišić (26), 4:0 Husić (79), 5:0 Batarelo (90+3).  

Karlovac: Lovrić, Golem, Husić, Čejvanović (od 46. Pilipović), Štefančić, Musulin, Špišić, Kovačević, Šipić, Batarelo, Stambolija  

Moslavina: Jukić, Kos, Vlah (od 46. Bobek), Radić, Miško, Cerovečki, Toš (od 40. Magdić), Rajković, Ćavar, Oršić (od 46. Turkalj), Hanzić  

Žuti kartoni: Kos 57., Miško 64., Musulin 67.  

Crveni kartoni: Radić 5., Rajković 78. minuta Strijelci: 1:0 Husić (5), 2:0 Šipić (24), 3:0 Špišić (26), 4:0 Husić (79), 5:0 Batarelo (90+3).

Karlovac: Lovrić, Golem, Husić, Čejvanović (od 46. Pilipović), Štefančić, Musulin, Špišić, Kovačević, Šipić, Batarelo, Stambolija

Moslavina: Jukić, Kos, Vlah (od 46. Bobek), Radić, Miško, Cerovečki, Toš (od 40. Magdić), Rajković, Ćavar, Oršić (od 46. Turkalj), Hanzić

Žuti kartoni: Kos 57., Miško 64., Musulin 67.

Crveni kartoni: Radić 5., Rajković 78. minuta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije