Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Patnja vlasnice

'Ovo je život idiota koji mi je ukrao mobitel'

Snimke s ukradenog mobitela redovito stižu do vlasnice (1)
Foto: lifeofastrangerwhostolemyphone.tumblr.com
1/3
01.08.2013.
u 15:31

Mladić na ukradenom telefonu uopće nije izbrisao postojeće postavke i aplikacije, među kojima je i opcija 'Camera upload' pa svaka njegova fotografija stigne do vlasnice

Ako vam je ikada itko nešto ukrao, zasigurno ste se barem jednom zapitali gdje je vaš telefon, bicikl, laptop... No, jedna djevojka koja je izgubila svoj smartphone na Ibizi svakog dana ima uvid u to što novi vlasnik njezinog mobitela radi. Naime, mladić na ukradenom telefonu uopće nije izbrisao postojeće postavke i aplikacije, među kojima je i opcija ''Camera upload''. Zahvaljujući tome, svaka fotografija koju je muškarac snimio dolazi do nje, na njezino računalo, piše Daily Mail.

Tako je doznala i da se on zove Hafid, a Hafid se, sudeći prema brojnim fotografijama, ludo zabavlja po Dubaiju. Materijala je bilo (i još uvijek jest) toliko da je djevojka pokrenula blog posvećen Hafidovu životu koji vodi s njezinim telefonom. ''Svaka fotografija koju snimi pojavi se u mom folderu, koji idiot'', napisala je djevojka na svom blogu.

Vrhunac svega bio je kada joj je Hafid poslao privatnu poruku na Facebooku te joj se počeo upucavati.

Djevojčin mobitel ukraden je prošle godine na Ibizi kada je s društvom otišla na kupanje. Zbog njihove nepažnje lopov im je odnio sve, mobitele, novac i dokumente... Ipak, nije utvrđeno je li Hafid taj koji je ukrao mobitel ili je ukradeni mobitel jednostavno došao do njega kao kupca. Detaljnije o Hafidu možete pročitati na blogu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije