Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN ŽENA IM JE SVAKI DAN
Povratak na članak

Ovo je tvrtka s najviše direktorica u Hrvatskoj

Od deset top menadžera čak osam je žena: niti jedna velika kompanija u državi nema takav omjer

Komentari 2

KA
kapunjohan
14:51 08.03.2020.

Prestanite ljude dijeliti na sposobne muškarce i žene ili raznorazne manjince i većinu , ljudu su sposobni ili nisu , su humani i dobri ili nisu , bez obzira na spol vijeru naciju itd. Istina je samo to da suu žene u nekoliko težem položaju radi brige u familiji i teže se odlučuju za dalje odsutnosti i putovanja iako nekima i to ne smeta. Sposobni uglavnom isplivaju na vrh , ponekad je prednost da si muškarac a ponekad da je žena , nema tu pravila.

VL
KR
kronika20
14:01 08.03.2020.

Najveći problem žena je što vlasnice privatnih tvrtki rijetko žele imati žene na odlučujućim, rukovodećim položajima iz brojnih razloga koji ne idu u prilog ženama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.