Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNI DOČEK

Ovo je kuća u kojoj se dogodila tragedija u Posušju: 'U cijelom mjestu čuje se samo plač'

Foto: Vecernji.ba
1/8
01.01.2021.
u 18:43

Tužni jecaji čuli su se nakon što su roditelji stigli u mjesto kobnog dočeka kako bi posljednji put zagrlili svoju djecu

Nakon što je policija obavila očevid na mjestu tragičnog stradanja četiri mladića i četiri djevojke, vozila pogrebnog poduzeća odvezla su njihova tijela iz vikendice u Tribistovu gdje su slavili doček Nove Godine. 

Bolni jecaji čuli su se nakon što su roditelji stigli u mjesto kobnog dočeka kako bi posljednji put zagrlili svoju djecu. Jedan otac pokušao je odmah doći do same vikendice, ali ga je spriječila policija koja još nije bila završila očevid.

Foto: FIBA/Screenshot

Kako javlja Večernji.ba, svoju su djecu zvali tijekom jutra, no oni im nisu odgovarali na pozive. Prijatelj iz susjedne vikendice je došao do vikendice, a s obzirom da nisu otvarali, udario je nogom u vrata i otvorio ih. Tamo ga je zatekao užasan prizor mrtvih tijela. 

01.01.2021., Posusje - Policija na ulazu u mjesto Tribistovo gdje je smrtno stradalo osam osoba. Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

- Osjećam se tužno. 2020. je bila svima najgora, sad odjednom ovo. Ne tuguje samo Posušje, svi tuguju. Što da vam kažem - kazao je David Bašić, jedan od prijatelja poginulih za Avaz.

- Na početku nisam vjerovao. Mislio sam da me netko zeza. Kad sam sve vidio, nije mi bilo dobro - kazao je Marko Đerek, prijatelj poginulog I.M.

>> Večernjakov novinar Zoran Krešić javio se uživo iz Posušja

Kako se doznaje, u kući je bio uključen agregat. Sumnja se da su umrli uslijed gušenja otrovnim plinom. Smrtno su stradali I. M. (2001. godište) S. R. (2001.) M. R. (2001.) Ž. P. (2001.) M. S. (2001.) S. P. (2001.) M. P. (2001.) S. J. (2001.).

- Što reći nakon ovakvog događaja, jednostavno ne mogu vjerovati da se ovakva tragedija dogodila. Ovo je nezapamćeno - kazao je načelnik općine Posušje Ante Begić.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije