Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz-ova inventura
Povratak na članak

Ovo je Karamarkov tim s kojim će u oštru ofenzivu na Milanovića

HDZ-ova inventura kaže da je Kukuriku vlada opasno nekompetentna. To još nije Vlada u sjeni nego je riječ o dijelu tima koji preuzima odgovornost za tzv. odbore HDZ-a.

Komentari 37

CH
CH2710
10:55 18.06.2012.

. Banda se okuplja i kreće u napad... kako bi opet mogli krasti...

VL
DD
d5_dacho
11:19 18.06.2012.

Nekompetentni o kompencijama. Ima li g. Karamarko ispitivati tuđe kompetencije a da prethodno ne 'verificira' vlastite kao i stranke čiji je bio član - i ne samo član već i ministar u Vladi. On će pričati o Tuđmanu i Titu, pjeniti se na internim dermekima u stranci, a kad treba nešto javno reći - izgubi značajne teme o sebi, svojima i 'repovima'. Gospodine Karamarko, napravite malo reda u vlastitom kokošinjcu - provjerite kompetencije 'tima' kojim želite osvojiti vlast. I napokon, podsjetite se i vlastite odgovornosti za stanje u kojem se naša Država nalazi nakon vašeg kompetentnog sudjelovanja u 'vlasti' Vaše stranke!!!! Od isprike za sve što ste do sada radili - MUK!!!???

VL
ST
stevica
11:20 18.06.2012.

Bandu treba pohapsiti a prvog ovog spijuncinu koji je blagoslovio pljacku. Zaista smo banana drzava bez pravosudja i zakona.Pljackasi se krevelje i smiju svima nama,setaju slobodni a mi pricamo gluposti da Sjeverna Koreja nema demokratije. Prava demokratija je tamo a mi smo zemlja bez zakona,jer ovi pljackasi bi tamo pili svoj urin za sve ono sto su opljackali.

VL
OG
Oger
11:36 18.06.2012.

Sva ova gore navedena imena bila su u ili u HDZovoj vladi ili inace rasporedjeni po politickoj liniji. I sta su napravili? Doveli drzavu u stanje kolapsa, a sad znaju sve bolje. Zar nije MIlosevic bio ministar gospodarstva? Cak i o projektu Ombla zna Karamarko sve bolje od ostalih.. A taj projekt lezi na stolu vlada vec 20 godina.

VL
UN
unbekant
11:37 18.06.2012.

gos.Karamarko mozda si skolovan ali za Milanovica imas jako malu skolu,jer on je za tebe "profesor",samo je Sanader mogao te SDP-ce pobjediti,sve ostalo ce biti istorija,sledeci nekoliko decenija......

VL
FC
fcod
11:40 18.06.2012.

Stevice, po tvojim stavovima i imenu koje si sam sebi nadjenuo, očito je tvoj uzor Stevo Krajačić

VL
DU
Deleted user
12:06 18.06.2012.

Posve kriva strategija! Ovu Vladu, o kojoj sve bitno izrekao D. Kajin u svojoj kolumni na jednom portalu gdje za lovu "zaboravi" da je de iure član stranke na vlasti, treba ostaviti da se rita, batrga - i naposljetku utopi sama, u vlastitom ... ne smijem napisati o kojoj tvari se radi. Napravili su toliko unforced errors, poskupilo sve živo, nadignuti porezi - Karamarko mora samo dati jasnu izjavu da takvoj garnituri na vlasti ne bi "štap u usta stavio" i s gađenjem se odmaknuti. Što ih više budu napadali, bilo izravno u Sabornici bilo preko medija, to će lakše biti Vladi sakriti golemu nesposobnost i malicioznost koju su iskazali nakon 6 mjeseci vladavine. Onda će krenuti slijedom one razlomnice na U kaponosce - komuniste itd. Rade sve krivo, izdali su socijaldemokraciju (po Milanovići su oni sada neoliberalna stranka) i samo ih pustite da se utope...

VL
ST
stefj
12:12 18.06.2012.

Hm, ajd, bar se ekipa čini normalnija od Jace i Šeksa. No struka je i dalje upitna... A tek kakva bi katastrofa bila da je u timu predstavio Jandrokovića, Šukera, Kalmetu i Popijača? He, he...

VL
OG
Oger
12:16 18.06.2012.

Sto se tice Karamarka utipkajte: Prve presude za Hypo Group - zatvori Posljednji odlomak je posebno zanimljiv.

VL
JO
johndoe2
12:34 18.06.2012.

Da je ova vlada nesposobna to već i ptice na grani znaju....ali nije to najveća tragedija što Hrvatska glavinja od lopovske- klijentelističke do nesposobne -klijentelističke....i slijedeća će biti xxxx-klijentelistička.... Jer na poslijetku u Hrvata se uvriježilo mišljenje da je životni uspijeh ući u politiku i dobro se užiriti na državnim jaslama...dok se poduzetnike koji stvaraju nove vrijednosti uglavnom smatra muljatorima lopovima...ološem.... Sve dok je ovakav mentalitet u "opticaju" u HR neće biti sreće...osim za odabrane

VL
AL
AlanFord
12:57 18.06.2012.

Ovo je reciklirani kadar. Mlakar, zar se yaboravilo vec na njegove izjave, pa Milosevic koji je sam priznao da nije mogao nista napraviti, Stier koji vecinom je bjezao u Brisel da se tamo gura. Jedino novo lice je Prgomet, no on je prekratko na politickoj sceni da donesemo sud. Ako se vlast treba mijenjati, nadam se da ce to biti netko treci, a ne da stalno recikliramo izmedu dvije stranke.

VL
TH
than
13:03 18.06.2012.

Ne moram niti citati. Kako Milanovic (ne)vlada i ekipa iz vrtica bi bila i vise nego potencijalna prijetnja za preuzimanje vlasti.

VL
OB
-obrisani-
13:09 18.06.2012.

mora biti mjesta za kujundzica

VL
OB
-obrisani-
13:15 18.06.2012.

Stranka opasnih namjera danas je tigar od papira. Špijunčina je cirkusant prema kojemu je i jedna Jadranka Kosor bila mila majka. Od HDZ-a se teško može očeklivati nešto pozitivno, ali moram priznati da nisam mogao vjerovati da će tako nisko pasti.

VL
OB
-obrisani-
13:18 18.06.2012.

Umjesto da se poklopi ušima, jer je godinama lopovčinu Sanadera kovao u zvijezde, Mikrogrizzly kuka zbog povećanja poreza. Slavko ima pravo! Socijalni program pomaže siromašnima i nemoćnima, a svi ostali, osobito oni koji su glasali za kapitalizam i milu EU,U, moraju shvatiti da je prošla baka s kolačima i da jeftinu struju i benzin mogu pronaći samo u povijesnim čitankama. ---

VL
OB
-obrisani-
13:37 18.06.2012.

Ovo je Karamarkov tim s kojim će u oštru ofenzivu na Milanovića --- Taj tim je za voditi mjesnu zajednicu, a ne za "oštru ofenzivu", ali i to je dobro s obzirom da je vođa tima na razini predsjednika kućnog savjeta i to manje stambene zgrade, osim kada se radi o zloupotrebama nekih službi gdje mu nema premca.

VL
Avatar Kairosa
Kairosa
14:36 18.06.2012.

Oće reprizu 2003. otkad su opet pobjeđivali

VL
BO
BobCat
16:25 18.06.2012.

prvi zadatak za taj tim je: dijelite pluseve za sve PRO HDZ komentare po internetu... hahaha.. Jebomarko, nisko si pao :)

VL
OB
-obrisani-
17:35 18.06.2012.

Sad i opet kroki kroket.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:05 18.06.2012.

O Boze dragi sto se sve nece izroditi na ovim prostorima.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.