Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNA BANSKIH DVORA

Ovo su 5 pitanja koja
 je Večernji list poslao premijeru Milanoviću

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.05.2014.
u 08:29

Na postavljena pitanja glasnogovornik Vlade Nikola Jelić odgovorio je da nemaju takvih saznanja

Samo dva mjeseca nakon što je Zoran Milanović postao predsjednik Vlade, tvrtka supruge njegova brata Krešimira Milanovića – Miglu Autopraone – dobila je 250.000 eura kredita (oko 1,9 milijuna kuna) od državne Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR).

Ovo su pitanja koja smo o aferi poslali premijeru:

1. Znate li da je tvrtka vašeg brata Krešimira Milanovića Miglu Autopraone 2012. putem Centar banke dobila kredit HBOR-a (formalna suvlasnica te tvrtke tada je bila Ivana Milanović, supruga Vašeg brata)?

2. Ako znate za tu informaciju, kako ste do nje došli? Je li vam brat rekao da je njegova tvrtka aplicirala za taj kredit i da ga je na kraju i dobila? Što ste mu na to rekli ili što ste poduzeli vezano za to?

3. Smatrate li da je i kredit koji je od HBOR-a dobila tvrtka Miglu Autopraone u sivoj zoni, kako ste to govorili za kredit koji je dobila tvrtka bivšeg pomoćnika ministra financija Branka Šegona?

4. Ako dosad niste znali za spomenuti kredit svojeg brata, kako gledate na taj slučaj sive zone?

5. Šegona ste zbog sive zone u kojoj, kako ste tada rekli, SDP-u nije mjesto, smijenili. Koji će biti vaš potez u ovom slučaju? Hoćete li podnijeti ostavku?

Na postavljena pitanja glasnogovornik Vlade Nikola Jelić odgovorio je da nemaju takvih saznanja.

>> Otkrivamo najveću tajnu Banskih dvora! Kredit HBOR-a članu Milanovićeve obitelji!

Komentara 119

RE
retfala
08:40 29.05.2014.

bude li radila pravna država mogla bi kuma iz Siska imati jako puno SDP cimera...

SV
sveznamdrugi
09:00 29.05.2014.

Danas osnuješ firmu i sutra dobiješ 300000 EURa za otvorit praonicu. To je taj Plan 21 , svaka čast partiji dobro su se počastili

LU
Lucina
08:42 29.05.2014.

Ma ljudi sto se krade tice neznaju on nista nego krasti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije