Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nada
Povratak na članak

Ovisnost se liječi samo u komunama, ostalo je zavaravanje!

Narkomani su jako dobri manipulatori, čak su nam i liječnici vjerovali pa smo mogli dobiti heptanona koliko god nam je trebalo – kaže bivša ovisnica iz Zadra.

Komentari 2

DO
doktorica
11:50 01.06.2010.

Psihijatri su odgovorni za heptanonsku terapiju i da se \"riješe\" ovisnika oni mu povećavaju doze umjesto da ih smanjuju i na taj način pretvaraju liječnike opće prakse u dilere koji opskrbljuju ovisnike sa besplatnom drogom(za ovisnike je sve besplatno)!Oni tu drogu zamjenjuju i preprodavaju.Koliko se novca potroši za metadonsku terapiju a štedi se na lijekovima i pomagalima itd.

VL
AN
anoniman111111
01:25 12.02.2019.

Pozdrav. Imam jedno pitanje, Vec duzi niz gofina sam na metadonskoj terapiji koju sam dvije godine uzimao intraveznski. Rijesio sam se psihicke ovisnosti,sada je ostala psihicka.. tremor,znojenje,mucnice,mravci po tijelu i slicnno a razmisljam vec duze vrijeme da se ostvarim kao otac. znam da se puuno predrasuda vrti oko ovoga. i sam sam svjestan toga da ne zelim dijete dok pijem met.terapiju. zanima me koji je najbolji nacin za skidanje? bio sam na 2 i pol boce metadona alkaloid kojeg sam zloupotrebljavao i sad pijem oko 8 do 10 tableta. navecer osjetim lagane krize sto se odrazava na moj odjnos sa curom koja m je velika podrska, ne zelim dozivotno biti na tom prokletom ljeku i molio bi vas za pomoc.... nisam vjernimk i zanima me takodjer da li postoji komuna koja nije vjerski orjentirana? i koliko traje lijecenje otprikike?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.