Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovisnica

Ovisnica o operacijama: Nakon 59 zahvata zadovoljna samo nosom

Jenny Lee (1)
Foto: Screenshot
1/3
25.07.2013.
u 21:59

Kada se pogledam u ogledalo i dalje nisam zadovoljna onime što vidim. Pokušavam prihvatiti to što vidim, kad bi samo mogla biti OK s tim, bila bih sretna, kaže Jenny Lee

Jenny Lee 2004. godine gostovala je u Oprah showu i tada je imala 33 plastične operacije. Kada ju je popularna voditeljica ponovno potražila, broj operacija se popeo na 59. Jenny je jednostavno opsjednuta plastičnim operacijama i kaže kako nikad nije zadovoljna svojim izgledom.

– Kada se pogledam u ogledalo i dalje nisam zadovoljna onime što vidim. Pokušavam prihvatiti to što vidim, kad bi samo mogla biti OK s tim, bila bih sretna – rekla je Jenny Lee još 2004. godine. Njezina ovisnost utjecala je i na njezinu 10-godišnju kćer.

– Tijekom cijelog njezinog života imala sam plastične operacije pa ona ni ne zna kako ja prirodno izgledam. Kada vidi fotografije prije operacija, ne može me prepoznati jer uopće ne izgledam kao sada – dodala je.

Nakon te emisije, Lee se nakratko odrekla operacija, ali kada ju je Oprah ponovno potražila, ispostavilo se da se broj operacija popeo na 59.

Nakon četiri operacije nosa, Jenny kaže da je tim dijelom tijela konačno zadovoljna.

– Isplatilo se jer sada kada se pogledam u ogledalo kažem \"savršen je\" – kaže.

>> Lice Anjelice Huston ‘raspalo’ se zbog korištenja botoksa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije