Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnopravne Osječanke unovčuju svoje znanje o sportu
Povratak na članak

Ovisna je o klađenju pa prati rezultate na teletekstu i dok kuha

Imamo ženu od pedesetak godina koja se kladi već cijelo desetljeće. Muškarci je podbadaju jer ima svoj sustav igre, no češće dobiva od njih, kažu u kladionici.

Komentari 4

OB
-obrisani-
18:04 13.10.2009.

čisti PR, sramota za večernji list, sramota, sramota, sramota. daj pišite malo pozitivno o drogiranju, opijanju, pušenjue... SRAMOTA!

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
16:58 13.10.2009.

Ovaj tekst je sponzoriran od kladionica.... Hrvatska nejde na SP pa se tisuće naivnih hrvata neće toliko kladiti...

VL
PI
pinje452
17:11 13.10.2009.

Ovakvo pisanje smatram amaterskim poluproizvodom i napisanim samo da se popuni malo rupa. Svaka čast novinaru na trudu. hebo te novinar je prava mrcina

VL
BA
baća45
17:41 13.10.2009.

Nekad su žene kao hobije imale slikanje, tkanje pletenje, vezenje, heklanje, štrikanje ....itd. Danas je to gledanje sapunica, igranje igrica na računalu i kao što vidimo iz ovog članka klađenje, odnosno \'\'buljenje\'\' u teletext. Prijašnji hobiji su žene smirivali, aa današnji ih rastrojavaju - zato ih je većina toliko isfrustrirana svojom važnošću da ni kućne poslove ne žele više ravnopravno raditi sa muškarcima (muževima) - već ih muškarci (muževi) moraju za njih (sex) raditi. Prije moga vremena žene su se borile i izborile su se za ravnopravnost, u mojem vremenu su supružnici u većini slučajeva ravnopravni, ali mi se čini po ovim novopečenim suprugama da se njihovi muževi moraju brzo organizirati u borbu za ravnopravnost, jer ako zakasne muški rod bi mogao stoljećima robovati p.čki.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.