Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
videoporuka

Ovi poznati Hrvati su PROTIV! Evo što poručuju građanima

poznati hrvati
Foto: Screenshot
1/2
16.11.2013.
u 10:06

'Ja još uvijek vjerujem da se Hrvati neće izjasniti kao narod koji mrzi'

Daniela Trbović, Jelena Veljača, Damir Markovina, Jagoda Kumrić, Neven Ciganović...samo su neki od poznatih Hrvata koji su putem videoporuke pozvali građane da izađu na referendum o braku 1.12. 2013. i da se izjasne PROTIV.

– Užasavam se društva u kojem većina ugnjetava manjinu, ne želim živjeti u društvu u kojem postoje građani drugoga reda, ne želim dopustiti da oni koji su drugačiji izgube svoja prava i ne budu jednaki pred zakonom... Ja još uvijek vjerujem da se Hrvati neće izjasniti kao narod koji mrzi... poručuju poznati Hrvati u videu objavljenom na Youtubeu.

Pozivaju građane da izađu na referendum zato što je "i Ustav tu da nam svima jamči jednaka prava i jednake slobode".

>>Objavljen primjer listića za referendum 1.12!

>>Sabor nije tražio ocjenu ustavnosti pa se referendum može održati

Ključne riječi

Komentara 96

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
11:16 16.11.2013.

Najpoznatiji Hrvati...hahahahahhahaha

NE
neki
11:17 16.11.2013.

Pa ovo je već cijela medijska mašinerija uvučena u tu kampanju. Tko to plaća i za čije interese? No, panika je izgleda velika jer svi znaju rezultate referenduma.

DU
Deleted user
11:26 16.11.2013.

Bez razlike na poznate Hrvate koji ce glasovati protiv ipak je vecina Hrvatskog naroda ZA. Ovo ce biti plebiscitno glasovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije