Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Krku

Ovčari iz Baške na pašnjaku pronašli mrtve ovce i janjce

ovce (1)
Filip Brala/Pixsell
21.02.2011.
u 16:30

Vlasniku stada iz Vrbnika potkraj prošloga tjedna ukradeno je pet janjaca, a ovog vikenda u Starom Drmunu pronađeno je šest mrtvih ovaca i 14 mrtvih janjaca

Nakon što je potkraj prošlog tjedna iz stada koje je bilo na ispaši u blizini Garice na Krku ukradeno pet janjaca starih oko mjesec dana, ovog vikenda na predjelu Stari Drmun pronađeno je šest mrtvih ovaca i 14 mrtvih janjaca. Obilazeći pašnjak jedan od vlasnika stada iz Baške pronašao je ostavljenu mrtvu stoku iz svog i stada sumještanina.

Stoka je stradala dan ili dva ranije na zasad još neutvrđen način pa policija utvrđuje sve okolnosti događaja. Ovčari sumnjaju da su im na ovce nasrnule divlje svinje koje već godinama napadaju stada na otocima. Vlasnici stada iz Baške oštećeni su za oko 10 tisuća kuna, a ovčar iz Vrbnika, kojemu su janjci ukradeni, oštećen je za tri tisuće kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

BI
Bisera
20:28 21.02.2011.

mmmmmmeeeeeeeeeeeeeeee

SM
simune mali
22:43 21.02.2011.

za 5 mladih janjaca 3000 kn, pa zar se sav taj trud isplati?? il se neko zahebava, a da su ovce politickih stocara bi svaki taj janjko 1000 eura kosta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije