Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • hromcan:

    Svaka vlast do sada nije ništa učinila u svezi piromana koji svaku godinu haraju Dalmacijom.Treba kad ih se uhvati biti jako brutalan prema njima......treba zajebati ljudska prava za njih je to izmišljen pojam.

  • Avatar Agramer77
    Agramer77:

    Hrvatski obveznici placaju gasenje pozara u srbiji sa hrvatskim kanaderima!To.je potpisao 2013 zoki .Jedan sat leta kosta hrvatske obveznike 105 000 kuna!!! I secer na kraju! Umjesto da ih prenamijeni za gašenje požara i nadzor mora, Hrvatska se odrekla svojih ... prikaži još!ih nedavno remontiranih transportnih zrakoplova AN-32B čije je korištenje kudikamo jeftinije od velikih kanadera. Kako Hrvatska nema kapacitete za gašenje požara na većim kopnenim visinama, te na udaljenosti leta od mora ili jezera većoj od 30 kilometara, u vatrogasnim krugovima pitaju se zašto zrakoplovi nisu prenamijenjeni u vatrogasnu verziju. Takva prenamjena podrazumijeva ugradnju vanjskih bočnih tankova za vodu kapaciteta osam tona. Riječ je o verziji AN-32P, u svijetu poznatijeg kao “firekiller”. U MORH-u, međutim, navedene mogućnosti prenamjene “antonova” nisu ni razmatrali.

Još iz rubrike Vijesti

ISIS Members Arrested In Iraq
23
AMERIČKA OPTUŽBA IZAZIVA PODSMIJEH

Al-Qa’ida u Iranu? To je kao da su ustaše 1942. imali bazu u Srbiji

FILE PHOTO: Jake Sullivan, U.S. President-elect Joe Biden's choice to be his national security adviser, speaks in Wilmington, Delaware
BUDUĆI SAVJETNIK BIDENA

Sullivan: 'Navaljni odmah mora biti oslobođen, a počinitelji napada moraju odgovarati'

2
Vaccination against coronavirus disease (COVID-19) in Zagreb
Gospođa Branka Aničić (81)

Prva je cijepljena u Hrvatskoj i sutra prima drugu dozu: Za Večernji je otkrila što jedva čeka

7