Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE DRUŠTVENIH MREŽA

Ovako obični građani vide situaciju nakon izbora. Sve više se spominje mnogima neželjeni scenarij

Foto: Screenshot: X.com
1/3
17.04.2024.
u 20:01

Ako je suditi po prvim komentarima, veliki broj naših građana u vidu ima nove, ponovljene izbore. Prema nekim komentarima, dojam je da je puls naroda krenuo u smjeru toga da nijedna stranka ili koalicija neće moći skupiti 77 potpisa

S nestrpljenjem se očekivala objava rezultata prvih izlaznih anketa po zatvaranju birališta na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj. Podsjetimo, birališta u zemlji zatvorena su u 19 sati, a rezultati izlaznih anketa otkrili su da najviše mandata osvaja HDZ (58) dok 14 mandata manje osvajaju SDP i partneri, javlja Nova TV. Na trećem mjestu je Domovinski pokret s 13 mandata. Možemo osvaja 11 mandata, dok Most osvaja 9 mandata. IDS prema anketama ima dva mandata kao i Nezavisna platforma Sjever. Jedan mandat osvaja Fokus.

Čim su objavljeni rezultati izlaznih anketa, odmah su krenule reakcije po izbornim stožerima koje smo pratili iz minute u minutu. Reagirale su i društvene mreže, ovo su neki od komentara koje izdvajamo:

Ako je suditi po prvim komentarima, veliki broj naših građana na umu ima nove, ponovljene izbore. Po nekim komentarima, dojam je da je puls naroda krenuo u smjeru toga da nijedna stranka ili koalicija neće moći skupiti 77 potpisa za sastav nove vlade. Brojni građani već sada tvrde da se na nove izbore neće odazvati.

Komentara 1

ŠS
Štap sa glavom
20:32 17.04.2024.

Ne skuplja se 77 mandata nego 76.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije