Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaradio za cijelu obitelj

Ovako danas izgleda "Uspješni dječak" čija je slika postala hit na internetu

sammy grier
17.03.2016.
u 08:34

Fotografija je zanimljiva jer je Sammy pokušavao jesti pijesak

Većini nas poznat je kao Uspješni dječak, no Sammy Griner doista postoji te, kao i sva druga djeca, prilično brzo raste. Slavan je postao 2007. nakon što je njegova majka objavila fotografiju na društvenoj mreži Flickr, a fotografija je zanimljiva jer je Sammy pokušavao jesti pijesak.

Fotografija je bila privlačna velikom broju korisnika pa su je mnogi koristili u različite svrhe, najčešće za duhovite fotomontaže s porukama.

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike

Posljednji put Sammy se pojavio lani kad mu je bilo osam godina u uspješnoj kampanji prikupljanja novca za transplantaciju bubrega svome ocu Justinu. Otac mu je sate provodio na dijalizi svaki dan posljednjih šest godina nakon što su mu otkazali bubrezi, pište Metro.

Sammyjeva majka isprva nije željela iskoristiti popularnost svoga sina te na osnovi toga prikupljati novac, no ipak se predomislila, a obitelj je uspjela sakupiti više od 100.000 dolara. Justin je uspješno operiran lani u kolovozu nakon što je pronađen donor.

>> Ove patke su oduševile i nasmijale cijeli svijet!

Komentara 8

DU
Deleted user
09:56 17.03.2016.

100.000 dolara za transplantaciju bubrega, bože dragi kuda ide ovaj svijet!!!?

Avatar TiberiusNeroGermanicus88
TiberiusNeroGermanicus88
11:19 17.03.2016.

Copy/paste, kazneno djelo, tužba, propade Večernji Yulist

MP
mparac3
11:49 17.03.2016.

Koji praščić od djeteta.... Roditelji su ga brzo stavili na prodaju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije