Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUOBIČAJENO

Ovaj reporter iz Indonezije u našim krajevima postao pravi hit zbog svojeg imena

Tito Bosna
Foto: Youtube Screenshot
29.06.2019.
u 17:25

Imenovanje u Indoneziji nije slično našem. Oni, naime, nemaju prezime vezano uz obitelj, već znaju imati po dva ili tri imena.

Ovaj je indonezijski novinar postao glavna atrakcija na društvenim mrežama upravo zbog jednog zamjetnog detalja- svoga imena. Tito Bosna radi kao reporter za CNBC Indonezija, a prva koja je zamijetila njegovo neuobičajeno ime je sarajevska novinarka Arduana Pribinja.

Imenovanje u Indoneziji nije slično našem. Oni, naime, nemaju prezime vezano uz obitelj, već znaju imati po dva ili tri imena. Inače, Indonezija je jedna od zemalja koja je stala uz Josipa Broza Tita, za vrijeme Jugoslavije, i pokret nesvrstanih, piše Blic.rs. 

Hrvatska i Indonezija uspostavile su diplomatske odnose još 1992. godine, te do danas imaju uspješnu suradnju.

Ključne riječi

Komentara 45

DU
Deleted user
19:16 29.06.2019.

To nisu više naši krajevi. To su krajevi bivše države s kojom više nemamo ništa.Naši krajevi su sada krajevi europske unije

PR
prajdali100
22:27 29.06.2019.

Dobro nije Čaruga !

RO
ronyday
13:04 30.06.2019.

mogao se nazvati i tito, hitler, staljin tako da obuhvati najveće zločince Europe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije