Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
barni će hodati na sve 4

Ovaj je pas medicinski fenomen, preživio je sa svim tim šarafima

Barni pas
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
09.03.2016.
u 14:49

Nakon današnjih pretraga znat će se i koje terapije psu trebaju kako bi se normalno kretao. Vlasnik obećava da ga više neće ostavljati samog

Mješanac Barni, koji je nakon četiri mjeseca lutanja po Zagrebu ipak uhvaćen, medicinski je fenomen.

- Potvrdio nam je to veterinar na prvom pregledu i nakon što je vidio slike. Preživio je sa svim tim šarafima i pločicama u nozi, bez antibiotika nakon operacije koja je obavljena vrhunski - kaže  Fahrudin Caki Bravo, koji je zbog pronađenog psa stigao iz Sarajeva. Dodaje kako u Zagrebu ostaje dok se ne bude znalo kakve terapije trebaju da Barni stane na nogu. A puno toge je i u njegovoj glavi.

- Očigledno mu nije ugodno kad stane na nogu, a shvatio je da može na tri, pa je zato nije ni koristio - objašnjava Marina Škrinjar, jedna od članica ekipe koja je proteklih mjeseci tragala za Barnijem. Nnada se da će sve dobro završiti, a da se nju pita, ona bi najradije da se umiljati mješanac trajno preseli u Zagreb. Puno toga ovisi i o rezultatima dodatnih pretraga na koje Barni ide danas. Sigurno je da bez noge neće ostati jer su svi refleksi očuvani.

- On je naš specijalac. Sigurno je da će mu trebati terapija kako bi opet koristio nogu. A mi ćemo mu omogućiti sve što veterinar kaže - ističe Bravo i dodaje da ga nikad više neće ostaviti samog.

>>Nakon četiri mjeseca lutanja po Zagrebu pronađen pas Barni 

>>Sarajevski lutalica Barni već 10 dana skita se i po Zagrebu  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije