Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija moli pomoć

Ovaj je muškarac orobio bjelovarsku otkupljivačnicu zlata

lopina
MUP
25.10.2012.
u 15:45

Uplašena djelatnica predala mu je manju količinu zlata i gotovog novca nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu

Bjelovarska policija objavila je fotocrtež muškarca koji je u utorak oko 11.30 sati prijeteći zaposlenici pištoljem orobio otkupljivačnicu zlata i srebra u središtu grada na križanju Lebovićeva šetališta i Ulice A. Kačića Miošića. Uplašena djelatnica predala mu je manju količinu zlata i gotovog novca nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Opis počinitelja: mlađa muška osoba stara između 20 i 25 godina, visine oko 160 cm, tamnosmeđe kraće kose, okruglog lica, svjetlije puti, odjeven u bež deblju sportsku majicu okruglog izreza s crnim detaljima po cijeloj majici, preko ramena je nosio svjetliju torbicu od platna bez ikakvog natpisa. Policija moli sve građane koji imaju korisne informacije o nepoznatoj osobi s fotocrteža da se jave na broj telefona 192, e-mail: bjelovarsko-bilogorska@policija.hr ili osobno u Policijsku postaju Bjelovar.

Komentara 7

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
17:37 25.10.2012.

I ja razmišljam o nekom dodatnom prihodu.Samo što nemaš nigdje ništa ni za ukrasti.

Avatar žič
žič
18:15 25.10.2012.

ovaj me podsječa ne jednog hrvatskog glumca,a oni su u gabuli kaj se tiće love..........

JI
jimbeam
16:27 25.10.2012.

i šta sad, i ekipa je popljačkala državu pa nikom ništa,samo bakice sa 600 kn duga idu u zatvor.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije