Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Don Marijo volarević
Povratak na članak

Otvoreno pismo mons. Mikleniću: Dijele nas Nepravda i Lopov, a ne Orjuna

U Splitu ima oko 20 tisuća nezaposlenih, a na Rivi je bilo 30 tisuća. Ovih 10 tisuća viška mora da su antihrvati, piše don Marijo

Komentari 34

FR
frend1
19:35 09.12.2014.

Mlad je i naivan... što ne znači da će u starosti promjeniti sud. Pogledaj samo don Grubišića. Najbolja potvrda da je ORJUNA organizator nereda je današnja izjava Josipovića da mu kampanja ne kreće bez razloga sa trga maršala Tita. Demokracijaokracija nije Božje djelo, tu prevladava šahovska politika manjeg zla. Ako ćeš ići revolucijom rušiti HNS koji trenutno: 1. Ima reprezentaciju prvu u skupini za EP i to ispred talijana, 2. Koja je 9. repka u Europi, 3. Koja je konstantno u top 20 ili top 30 repki svijeta 4. Koja je, da je Mamić znao složiti karte, mogla sljedeći tjedan imati dva kluba u Euroligi koji se izravno bore za prezimljavanje u Europi - što nije bio slučaj već 40 godina Ne da mi se više, rušili bi jedinu instituciju koja ima zapadni prosjek. Mislim da se ima koga rušiti debeli prije HNS-a.

VL
LU
lukabulic
19:15 09.12.2014.

orjuna oficiruša oficirčića i partizanskih proletera prvog i 21 odreda ili 11 dalmatinske brigade-

VL
LI
livoguza2
19:45 09.12.2014.

Gospodine Pavičiću! Zar ste se i Vi uključili u orjunašku megamanipulaciju? Zašto, brate u ova olovna vremena kad Mesić i Josipović nastoje 8. ofenzivu privesti kraju. Na propast hrvatskog naroda. Sudeći po nekim komentarima Vaša je manipulacija uspjela. A uspjela je jer nije rečeno što je Miklenić rekao. A nigdje nije rekao da se na Rivi okupilo 30000 orjunaša, nego da su splitski Orjunaši izmanipulirali skup. Športske probleme iskoristili za političke ciljeve. One najpodlije. Svađajući sjever i jug. Marijo je notorni nemoralni lažljivac. Pitaj ga kad je oslobođen Vis i od koga će osloboditi Dalmaciju. Marijo bi ćaću učio kako se prave djeca. Isto tako sami znadete zašto vlč. Miklenić nije htio komentirati Volarićeve laži i objede. Da je Marijo moralan, ne bi se razgoropadio u orjunaškoj S. Dalmaciji, već u Glasu Koncila gdje je Miklenić pisao. Miklenić bi bio kao i on da je pristao igrati na njegovu terenu. Marijov stil pokazuje i nedostatak opće kulture prema starijem i iskusnijem kolegi. Žalosno koga sve Crkva ima na bogoslovnim fakultetima i kakav moral promiču ovakvi moralni teolozi. Unatoč svemu, Crkva je čvrsto uporište našla u Stijeni. Ni vrata je pakla ne će nadvladati. Marijo je svoj moral uzgojio u Titovoj špilji na Visu. Zar je moguće da mlad i obrazovan čovjek može ovako površno pročitati Miklenićev komentar.

VL
DU
Deleted user
19:16 09.12.2014.

Baš se sada sjetili nepravde i lopova,di stre do sada bili? Dovoljno je da vas lijevi brane,oni isi šta su se zalagali da se reprezentacija izbaci sa svjetkoga prvenstva zbog Joevog skandiranja "Za dom".Jadno..

VL
BA
bakulušić
20:08 09.12.2014.

Poštovani don Mario, da niste svećenik, rekao bih Vam da pile ne uči kokoš kako se zrno ćopa. Obzirom da ste svećenik, molite za sve nas i na sjeveru i na jugu. Kao mladu čovjeku ću Vam reći, bez obzira na Vaše doktorate, gledajte i učite od starijih. I pažljivo čitajte što piše monsinjor Miklenić. Možete puno naučiti i prenijeti na mlađe. Srdačan pozdrav i navijajte sa manje žara. Od Vas se očekuje puno više.

VL
BK
B Kosa
20:48 09.12.2014.

don Mario mozeli don Miklenic zaposliti nezaposlene splicane" Naravno nemoze ni HNS ni Mamic ni Suker. Dali su ovi koji prave nerede prijatelji hrvatske? sigurno nisu platili smo kazni najvise u eu i osramotili se kao nitko. Mons Miklenic jeje dobro ocjenio stvari nemoj se ni ti dodvoravati orjuni ti si jos mlad

VL
KO
Komacero
19:41 09.12.2014.

ovaj pop bi se trebo bavit bogom i covjekom ne kriminalnim i korupciskim klubom imenom hajduk.sve lose dolazi iz splita imenom i prezimenom sanader vidosevic hajduk torcida.prvi korupirani lopov politicar i posesivni kleptoman a drugi jos uz to bio predsjednik hajduka.ako je hajduk primjer savjesnog vodenja i kako zaradit u nogometu onda nam drzava iako najgora u eu svjetlosnih godina iznad ajduka.torcida nestrajka zbog gladne djece ili radnika koji izbaceni na cestu a kamoli zbog ismijavanja branitelja i veleizdaje aktuelnih politickih mocnika ali strajka zbog korupiranog i kriminalnog ajduka.budite primjer i poslujte bolje od dinama imate navijace i klub te splitsko dalmatisku regiju.vi bojkotirate hrvatsku nogometnu reprezentaciju kaj je svjetinja vi neradite nista debelo kradete u turizmu drogirate se i ako udete u politiku cisti ste primjer kleptomaskog lopova i veleizdajnika.popa treba izbacit iz katolicke crkve mjesto mu u pravoslavnoj crkvi neka se srami bogai naroda kojem pripada

VL
VA
vadis
01:01 10.12.2014.

Miklenic nije u pravu. Nazvati neke Dalmatince koji imaju anomozitet prema Zagrebu pristalicama Orujne je u najmanje neumjesno i nedgovorno. Dalmatinci nisu u pravu ako ocekuju da ce netko drugi rijesiti njihove probleme.

VL
LU
lukabulic
20:01 09.12.2014.

atlantis i to su poslovi orjune da se našteti hrvatskoj i hrvatskom turizmu .--primijećuješ li da nema više požara ni liti a pogotovo ne zimi- njiho vi su na vlasti -pa je stopirano pir5omani su na milankinoj socijali mkoja jekoja je veća od mnogih mirovina i iznosi 2900 kuna misečno --

VL
GU
gustirna
20:55 09.12.2014.

Vidi vidi,jusipovicevi mediji znadu sto je jedan pop odgovorio drugom ali ne znadu da su branitelji u rijeci nosili transparent dug pedeset metara sa natpisim "olujom do slobode" .iako su svi rezimski mediji bili obavjesteni niti jedan se nije pojavio .jugokomunisticki mediji i jugokomunisticka rijeka puna autohtonog prekodrinskog stanovnistva .

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:30 09.12.2014.

"Orjunaski" ljudi bez posla mora da su se sjetili da su im Slobdodnu Dalmaciju, Jadrankamen itd. itd. pokrali ovi drugi malo sjeverniji "orjunasi" pa bi to takodjer mogao biti jedan od razloga "diobe".

VL
VE
Vercingetorix
22:51 09.12.2014.

Pričao sam s don Damirom Stojićem i baš je rekao kako su počeli temeljito pregledavati tko dolazi u sjemenište pogotovo što je jedan portal (neću praviti reklamu) iskoristio kršćansku simboliku u svom nazivu, a zapravo je izrazito antikršćanski i služi da zavodi vjernike sa slabim znanjem svoje religije. Dovoljno je reći da je Pofuk tamo pisao. UDBA je u sjemeništa oduvijek pokušavala ubaciti svoje ljude i tu i tamo uspjela. Formalno nemamo komunizma, ali i borba i dalje traje, jer su antikršćanske snage itekako jake i sad su pod ruhom liberalizma i ljudskih prava.

VL
DU
Deleted user
19:24 09.12.2014.

Otevrit s nogometom.

VL
BA
bajo2
20:43 09.12.2014.

sta je poenta svega?bakalar ce biti skuplji za badnjak,bozic,ili?!

VL
JP
jerko.penava.7
13:06 19.06.2016.

don Mario, drži se teologije i uči, još si mlad

VL
KI
Kissinger
06:57 10.12.2014.

što dajete toliku pozornost DON mikleniću.on do podne mrzi sebe a posli podne čitavi svit.

VL
BK
B Kosa
21:10 09.12.2014.

kamo sreca da ste vi dali za hrvatsku koliko Mamic, Suker i HNS. nemojte biti mamicu zavidni nego se borite za sebe. Budite iskreni pa priznajte da Torcida pravi izgrede od svog postanka kao i bbb orjuna nego sta orjuna je u splitu i osnovana 1922 Mons Miklenic je iskusan i posten zna vise od nas svakoga

VL
LU
lukabulic
19:32 09.12.2014.

mladiću -orjuna i jkosipović su javno podržali nazovi huligane kojima nogometni savez hrvatske nije kupio ulaznice za utakmicu u italiji .--kupili su ulaznice u italiji i htijeli prikinuti utakmicu bengalkama i općim neredima a josipović je umijesto da sosudi teosudi te huligane osudio hns.--ništa čudno legenda kaže kakav otac takav sin --naime kažu da je ante josipović ušao u crikvu na konju i srušio oltar -a imate i iver i panj što god vam drago-izaberite-

VL
VS
Votum_separatum
19:24 09.12.2014.

Orjunaši i četnici vidio sam sliku postrojavanja na Peristilu :))

VL
OB
ObrenM
23:33 09.12.2014.

Don Mario samo idi putem antikrista Ivana Grubisica,Sime Nimca i slicnih.Sto radis tu kad se ne bojis Boga.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.