Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak agonije
Povratak na članak

Otvoren stečaj Toplane. Radnici zadnju plaću dobili 3. travnja

Račun je blokiran zbog 29 milijuna, ali su i korisnici dužni tvrtki čak 11 milijuna kuna. Stečajni upravitelj bit će imenovan najkasnije do sljedećeg tjedna

Komentari 2

DO
donqihot
16:43 27.09.2012.

Kaj se tiće Toplane, tak je -kak je. Mene zanima tko i što je Gradska toplana? Ko sjedi u njoj kad ni ministarstvo ni vladu ni inspektorat a ni uskok ne zanima kaj ta fantomska firma krši nekoliko zakona i Ustav RH !! Na temelju ćega stižu računa od te firme?? Jel mogu tako i ja? Osnovat firmu i slat račune građanima za nešto?? Npr. grijanje?!?

VL
BU
BubyZG
08:43 28.09.2012.

Nekretnine pripale Kabi ?? Kaba je vjerojatno Karlovačka banka i osnovno je pitanje kako se banka na vrijeme osigurala da nekretnine ne bi ostale u stečajnoj masi i poslužile za namirenje svih vjerovnika ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.