Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izložbeno-prodajni

Otvoren 15. Vukovarski etno sajam

Foto: Branimir Bradarić
1/4
23.09.2022.
u 15:23

U sklopu ovogodišnjeg etno sajma održava se i 1. Festival craft piva VuCraft na kojem sudjeluje 6 proizvođača craft piva, a na 5. Oktoberfestu će im se pridružiti i Vukovarsko pivo.

Na središnjem vukovarskom gradskom trgu danas je, posljednjeg vikenda u rujnu, svečano otvoren 15, Vukovarski etno sajam. Direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić rekla je kako je sajmu svoje štandove ima 70-ak izlagača iz Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije ali i izlagači iz susjednih županija Osječko-baranjske, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske.

-U sklopu sajma bit će održane brojne radionice za djecu i odrasle. Upriličit ćemo i glazbeni program, a na gastro manifestaciji Okusi Hrvatske predstavit će se  brojni obrtnici iz cijele zemlje čije će se delicije moći kušati – rekla je Sekulić.

Sajam je izložbeno – prodajnog karaktera, tradicijskih i umjetničkih obrta, rukotvorina, antikviteta i proizvođača hrane i pića na kojem izlažu tradicijski i umjetnički obrti, kućne radinosti i OPG-i. U ponudi se mogu naći suveniri, antikviteti, pčelinji proizvodi, proizvodi od lavande i voća, suhomesnati proizvodi, likeri, sirevi, nakit, svijeće, prirodna kozmetika, ulja, proizvodi od aronije, etno igračke i mnogi drugi.

U sklopu ovogodišnjeg etno sajma održava se i 1. Festival craft piva VuCraft na kojem sudjeluje 6 proizvođača craft piva, a na 5. Oktoberfestu će im se pridružiti i Vukovarsko pivo.

VIDEO: Mještani o slučaju kod Vukovara: Vidjelo se da djevojka ima trbuh, no nitko ne zna gdje je dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije