Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usamljene noći

Otkriveno što Trump radi sam u Bijeloj kući dok mu supruga sa sinom živi u New Yorku

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
08.02.2017.
u 13:43

Ako ne gleda televiziju ili ne telefornira, novi američki predsjednik onda istražuje Bijelu kuću

Donald Trump svoj radni dan završava u 18.30 sati kada se povlači u privatne odaje Bijele kuće. Trump odmah odijeva kućni ogrtač, sjeda na kauč i gleda televiziju. Ako ne gleda televiziju onda razgovara sa svojom obitelji i prijateljima koji nisu u Washingtonu. Piše to u svom tekstu američki New York Times pozivajući se na izvor iz Bijele kuće. 

Ako ne gleda televiziju ili ne telefornira, novi američki predsjednik onda istražuje Bijelu kuću. Društvo mu uglavnom pravi tjelohranitelj Keith Schiller s obzirom da mu se supruga Melania sa sinom Barronom vratila u New York gdje se 10-godišnjak školuje. 

Trumpov glasnogovornik Sean Spicer tvrdi pak kako članak nije istinit. 

– Predsjednik ne nosi nakon službe kućni ogrtač, mislim da ga niti nema – rekao je on, na što su mu odmah odgovorili korisnici Twittera koji su objavili fotografiju Trumpa iz mlađih dana u kućnom ogrtaču. 

>> Trump otkrio: Obama mi je tijekom inauguracije rekao tko je najveća prijetnja Americi

>> Zbog Donalda Trumpa ostavila supruga nakon 22 godine braka

Komentara 4

OP
opančar
14:08 08.02.2017.

a što se nas to tiče, dal čovjek nosi kućni ogrtač ili ne.

GU
gustirna
14:32 08.02.2017.

I koga zanima sto pise liberalno fasisticki new york times...nece da istraze koliko je prije poraza pila njihova hillary a koliko sada pije...

DU
Deleted user
13:09 09.02.2017.

Mediji nam hoce objasniti ako nosi kucni ogrtac onda nema posla, ovo je vec mobing.Zato bas treba Trump sto duze biti predsjednik tako da se drugi pjene jos vise koji ga ne vole...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije