Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju 15 i 16 godina

Otkriveni maloljetni razbojnici iz Varaždina: Napadali sugrađane i tražili novac

Ilustracija
Patrik Macek/PIXSELL
05.12.2023.
u 10:46

Sumnja se i da su 15-godišnjak te jedan od 16-godišnjaka zajedno s 24-godišnjakom u nedjelju, 3. prosinca, počinili razbojništvo nad 24-godišnjakom

Dvojica 16-godišnjaka i jedan 15-godišnjak su, kako policija sumnja, počinili razbojništvo na području Varaždina. Nad njima je, kako je navela Policijska uprava varaždinska, dovršeno kriminalističko istraživanje te se sumnja da su u petak, 1. prosinca, od 22.40 do 22.50 sati počinili razbojništvo nad 16-godišnjakom i dvojicom 17-godišnjaka.

"Najprije su prišli 16-godišnjaku u ulici Vatroslava Lisinskog te ga je jedan od njih rukom uhvatio oko vrata i zatražio da mu da novac, kojom prilikom se on uspio osloboditi iz zahvata i pobjeći. Nakon toga su na bedemu Starog grada prišli dvojici 17-godišnjaka s leđa te ih fizički napali i tražili novac od njih. Pritom su jednom od njih istrgnuli novčanik iz ruke i pobjegli s mjesta događaja", opisala je policija. 

Također, sumnja se da su 15-godišnjak te jedan od 16-godišnjaka zajedno s 24-godišnjakom u nedjelju, 3. prosinca, počinili razbojništvo nad 24-godišnjakom. 

VEZANI ČLANCI:

"Prišli su oštećenom te zatražili da im da sve što ima, na što su ga fizički napali udarajući ga rukama po glavi. Kad je pao na tlo, isti su mu s nogu skinuli patike, a potom i jaknu u džepu koje se nalazio mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 3 000 eura", ističe policija. 

Sva četvorica navedenih će se, kako se dodaje, uz kaznenu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

VIDEO Policija spasila migrante iz Kupe

Komentara 2

SH
Shorv600
12:58 05.12.2023.

Kajtazijevi inzinjeri.

BF
bf23
23:01 05.12.2023.

Uz ionako blage kazne i lošu šalu od pravosuđa,ovi likovi su maloljetnici,tako da neće dobiti ništa od kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije