Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bio u Hrvatskoj

Otkrivena tajna: Talijanski premijer Novu godinu dočekao u Sloveniji!

enrco letta
Foto: camilla morandi/Milestone Media/PIXSELL
05.01.2014.
u 11:15

Otkrivena je čuvana tajna talijanskog premijera Enrica Lettu. Njegov doček Nove godine izvan Italije izazvao je polemike pa ga je tako talijanska europarlamentarka Susy de Martini napala jer se s obitelji odmara u Hrvatskoj te tako daje loš primjer ostalim Talijanima

Otkrivena je čuvana tajna talijanskog premijera Enrica Lettu. Njegov doček Nove godine izvan Italije izazvao je polemike pa ga je tako talijanska europarlamentarka Susy de Martini napala jer se s obitelji odmara u Hrvatskoj te tako daje loš primjer ostalim Talijanima. Iz sigurnosnih razloga, Letto je držao u tajnosti odredište na kojem se odmarao sa suprugom i njihovo troje djece. Iako su ga optuživali da je bio na konkurentnoj hrvatskoj obali, to nije točno.

Premijer je Novu godinu dočekao u Sloveniji. Ljubljansko Delo piše kako je proveo pet dana u jednom obiteljskom hotelu sa četiri zvjezdice. Iako su ga svi prepoznali, njegov boravak uspješno je održan u tajnosti. Hotel se nalazi u Logarskoj dolini te je sjajno za odmor, a Delo navodi da je Letti to mjesto vjerojatno preporučio netko od slovenskih političara koje poznaje.

>> Premijer Letta 2014. nije smio dočekati u Sloveniji ili Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije