Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LICE KRIVCA?

Muškarac čiji su dokumenti pronađeni u kombiju tvrdi da su ukradeni

17.08.2017.
u 21:36

Muškarac koji se sumnjiči za najam kombija kojim je počinjen teroristički napad u Barceloni identificiran je kao 28-godišnji Driss Oukabir

Muškarac koji se sumnjiči za najam kombija kojim je počinjen teroristički napad u Barceloni identificiran je kao 28-godišnji Driss Oukabir.

1/11

Pretpostavlja se kako je unajmio kombi marke Fiat u gradu Santa Perpetua de la Mogada, piše The Mirror.

Prema pisanju BBC-a, Oukabir tvrdi kako je u vrijeme napada bio u Gironi, 106 kilometara od Barcelone. Nakon tragedije odmah se predao policiji. Objašnjava kako su njegovi dokumenti ukradeni i iskorišteni za najam vozila. Sumnja pada i na njegovog brata. 

Oukabir, inače marokanskog podrijetla živio je u Marseilleu prije dolaska u predgrađe Barcelone.

Samo dva dana prije napada, bezbrižno se odmarao na plaži. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 40

DA
Darko22
22:02 17.08.2017.

Vidi se da je čistokrvni europljanin, nema šta. Siguran sam da ovaj incident nema veze sa rasom i vjerom

PR
prajdali100
22:24 17.08.2017.

Ne mogu vjerovati da se dečko jos nije integrirao u francusko ili španjolsko drustvo. Naravno, šala mala.Koliko li samo ima spavača !!? Što li o ovome misli frau Merkel ?

DU
Deleted user
22:46 17.08.2017.

Dragi hrvatski mame i tate...ovako će otprilike izgledati foto robot mladića koji će vam skupa sa kompićima odvojiti kćer i malo ju podrpati, ništa strašno, samo felacio s nožem pod grlom, naravno, fotkica će biti podijeljena samo mupu da se ne bi pomislilo da nismo šovinisti i zadrti...nakon toga će kčerkica ići na prepoznavanje u policijsku postaju gdje će sjediti na klupi zajedno sa nekih 12-ak njegovih kompića. Ništa strašno, ponavljam, tata će morati paziti što stavlja na facebook da ga se ne bi optužilo da širi govor mržnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije