Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTIO SE UBITI?

Automobilom se zaletio u pizzeriju: poginula djevojčica, više ozlijeđenih

Francuska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
14.08.2017.
u 22:20

U napadu automobilom na pizzeriju u gradu Seine-et-Marne nedaleko Pariza, poginula je 13-godišnja djevojčica, a još osam osoba je ozlijeđeno od kojih šestero u teškom stanju

U napadu automobilom na pizzeriju u gradu Seine-et-Marne nedaleko Pariza, poginula je djevojčica, a još osam osoba je ozlijeđeno od kojih šestero u teškom stanju. Policija je odmah uhitila 39-godišnjeg vozača sivog BMW-a, te ga privela na ispitivanje.

Policija je na svojoj Twitter stranici upozorila stanovništvo da se ne približavaju mjestu događaja dok ne završi istraga, ali kako javlja Reuters, teroristički čin je isključen.  

Kako javljaju francuski mediji, uhićeni vozač prilikom ispitivanja policiji je rekao da se namjeravao ubiti te da je u vozilu imao i oružje.

Iako se prvobitno mislilo kako je poginula 8-godišnja djevojčica, kasnije se ispostavilo kako ima 13 godina. 

Ključne riječi

Komentara 38

RI
rikavac
23:22 14.08.2017.

Pokusao se ubit sto se zaletio sa autom u piceriju? Price za malu djecu. Ima milion nacina da se ubijes pucanj iz pistolja zapucaj se sa autom u zid drrvo ,objesi se a ne pokusao se ubit sto se zaletio u piceriu na kraju ziv i ubio djevojcicu. Trebala je policija odma pucat ispunit mu zelju.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
23:14 14.08.2017.

opet TALIBAN..heheheh sigurno inzinjer ...ahahaha

IL
ilijan
23:06 14.08.2017.

Pa zašto se nije ubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije