Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Otkrivamo što sadrži zabranjena epizoda 'Montiranog procesa'

naslovnica
Foto: VL
19.03.2016.
u 00:08

Šala na IDS-ov račun: S Borisom Miletićem voditelj raspreda zašto Istru na grbu simbolizira koza, osnosno jarac koji je u kršćanstvu bio simbol sotone

– Ako se ove epizoda emitira, to je dokaz da stvari nisu toliko crne koliko je odjeća u ormaru ministra kulture, a ako se ne emitira, kao što je rekao Fran Krsto Frankopan – navik živi satira ki zgine pošteno – ovako je voditelj Borna Sor odjavio sedmu epizodu “Montiranog procesa” koju je HTV trebao prikazati u nedjelju, ali neće.

Kako je HRT odlučilo ukinuti emitiranje te satirične emisije, Večernji list ekskluzivno donosi sadržaj zabranjene epizode.

Ona počinje Sorovom tvrdnjom da se premijer otrgnuo s lanca pa se građane upozorava da mu ne prilaze, a naiđu li na njega, neka odmah nazovu nekoga iz Mosta tko će situaciju staviti pod kontrolu.

Prešlo se na dolazak princa Charlesa i vojvotkinje Camille.

>>Cijelu priču pročitajte u subotnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte u našem e-izdanju

>>U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

EU nam šalje 1150 izbjeglica, a plana nemamo

Zlatko Komadina: Ako se klimava vlast uruši, treba na izbore

Dunja Vejnović: Smjenama u medijima govor mržnje u Hrvatskoj samo se razbuktava

Slučaj Mirjane Rakić: Opasna vladina igra sa slobodom medija

Foto: VLm

Komentara 35

Avatar abakus
abakus
07:14 19.03.2016.

Emisija nije zabranjena nego je cijeli projekt na HTV-u ukinut. Košta previše (200 000 kn po emisiji - tj. 2 000 000 kn za 10 emisija, što je ogroman novac: usporedimo to sa 600 000 kn koje su jedva jedvice oduzete Mesiću i prenamijenjene invalidima, jasno je onda o kojoj se svoti radi) za ono što se dobiva. A dobiva se emisija za koju praktički nitko nije čuo. Ovim su dobili besplatnu reklamu i neka je na osnovu nje prodaju negdje drugdje ako toliko vrijedi. Zar će se sada svako ukidanje neke loše emisije mjesecima rastezati po novinama i predstavljati kao državni udar, "novinari"...?

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:11 19.03.2016.

Prodajte emisiju ako nešto vrijedite, ima i drugih televizija po selu, šta jarlaučete okolo, malo pre sramotno za jedne tako velike tzv persone....

PI
pinkec
04:43 19.03.2016.

"Kad govori HND progovara SDP, a kad progovori SDP čuje se glas SDSS-a, a to znači da progovara Beograd ..., a kad on progovori, jasno je da je MEMORANDUM II. jedini plan... !" Sestrićna kaže, ja potpisujem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije