Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐEN NA 20 GODINA ZATVORA

Otkrio da ga supruga vara sa susjedom, ono što je potom učinio zgrozilo je sve

Floridska policija
05.03.2021.
u 10:19

Alex Bonilla iz Floride saznao je da ga supruga vara pa je stvar odlučio riješiti na najgori mogući način

Alex Bonilla (51) iz američke savezne države, inače otac petero djece, osuđen je na 20 godina zatvora jer je ljubavniku svoje suruge odrezao spolni organ.

Dogodilo se to 14. srpnja 2019. godine kada je Bonilla s pištoljem upao u kuću 32-godišnjeg susjeda, zavezao ga za krevet u spavaćoj sobi i potom mu škarama odrezao penis. Navodno je prije toga saznao da ga supruga dva mjeseca vara sa svojim susjedom.

Osim zatvorske kazne koja mu je sada izrečena, mora pratiti 251.000 dolara odštete.

Bonilla je uhićen odmah nakon što je počinio zločin u gradu Gainesvilleu, a policiju je pozvao susjed nakon što ga je ovaj doživotno osakatio. Liječnici mu nisu uspjeli vratiti penis.

Osuđeni muškarac tvrdio je kako je susjed gledao prema njegovoj kući pa je on odlučio suočiti se s njim i reći mu što je saznao. Kazao je da su razgovarali u njegovoj spavaćoj sobi te mu je rekao da se 'kloni njegove supruge', no ovaj ga je navodno fizički napao.

No, žrtva ima drugačiju priču. On je ispričao kako je Bonilla upao u njegovu kuću dok je pripremao doručak svojim kćerima te mu je rekao da je 'došao nešto popraviti'. Potom mu je naredio da ode u spavaću sobu gdje ga je vezao, a zatim mu odrezao spolni organ škarama.

Bonilla je inače emigrirao iz El Salvadora u SAD 1990. godine te je 20 godina radio u lokalnoj mljekari. Ima dvoje djece iz prvoga braka i troje sa drugom suprugom.

VIDEO Na Dan žena otkrivamo sve.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar manjejeviše
manjejeviše
11:08 05.03.2021.

A kako je prošla supruga ? Nije ga on na silu turao !

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
10:32 05.03.2021.

Tudeg se latio , zato je glavicom platio .... Cak i bolje nego da ga je ubio , sd ce susjed gledat kako njemu neko zenu ...od tolikih udovica raspustenica i slobodnih , ici na tudu zenu je ludost i kretenizam

LI
liliZG
11:22 05.03.2021.

po meni to je kriva osoba, niš taj nije kriv, trebao je sa suprugom porazgovarati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije