Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HGSS ih spasio

Otklizao u bujicu: Dvoje ljudi popelo se na krov poplavljenog auta

poplava
Foto: HGSS
1/4
18.07.2016.
u 11:08

Pri pokušaju da prijeđu rijeku Bijelu između naselja Gornji Sređani i Donja Obrijež, zbog povišenog vodostaja te bujičnog vodotoka došlo je do otklizavanja vozila s ceste u poplavljeno područje

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) u noći sa subote na nedjelju kod Požege spasila je dvije osobe iz poplavljenog automobila.

Nakon zaprimljene dojave u 3.12 sati na dežurni telefon Stanice Požega, u akciju su izišla dva člana ispostave Pakrac. U 3.45 sati stigli su do unesrećenih osoba. Pri pokušaju da prijeđu rijeku Bijelu između naselja Gornji Sređani i Donja Obrijež, zbog povišenog vodostaja te bujičnog vodotoka došlo je do otklizavanja vozila s ceste u poplavljeno područje te je u vozilo prodrla voda. Osobe iz vozila popele su se na krov vozila te zatražile pomoć.

Zbog siline rijeke do unesrećenih se došlo uz pomoć traktora te su na siguran način spašeni. HGSS-ovci su potom pomogli i u izvlačenju vozila, a intervencija je završena u 6.15 sati, stoji na stranicama HGSS-a.

U akciji su sudjelovali i vatrogasci DVD-a D. Obrijež i DVD-a Badljevine.

>>HGSS poručuje turistima: 'Nemojte loviti Pokemone po Velebitu i Biokovu'

>>Pogledajte kako se hrabri HGSS-ovci nose s naletima orkanske bure tijekom akcije spašavanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije