Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječki HDZ:
Povratak na članak

'Otkad se Božić slavi u mimohodu auta s četničkom scenografijom?'

Zatražili su od ministra Ranka Ostojića zatražio da ispita događaj i kazni odgovorne, a ako to ne učini, da podnese ostavku

Komentari 7

Avatar ambasadoor
ambasadoor
14:10 10.01.2013.

Odgovor na ovaj naslov jest: Na YT ima bezbroj videouploada koji pokazuju ,nazalost, visegodisnju "tradiciju" ovakvih kolona i ikonografije,a sve to pred "budnim okom" nase slijepe policije koja osigurava ova "vjernicka okupljanja".

VL
ZI
zimska idila
14:17 10.01.2013.

Ma ovi pravoslavci htjeli su samo na ovaj njima značajan dan samo odati počast poginulim policajcima, nisu znali kako pa su izabrali ovaj način njima svojstven. Zamjeram više onima koji već godinama dozvoljavaju ovu lakrdiju nego onima mulcima sa šajkačama u koloni gdje su pokazali svojom kulturom i ponašanjem gdje im je mjesto.

VL
Avatar Django
Django
15:11 10.01.2013.

10.01.2013. u 14:38h thekur_cula je napisao/la: ......u kojoj je oduzeo Srbima status konstitiutivnog naroda, koji im je još od Habsburga garantovan i koji čak ni komunisti nisu smeli da mu uzmu.... ----------------------- Tuđin dao prava drugom tuđinu u mojoj kući, bez da mene pita!? E nema više!

VL
MI
milkamatos9
18:00 10.01.2013.

Dragi komentatori,odgovori te mi molim Vas ako znate,zasto se 90% hrvatski Pravoslavaca tretira kao Srbe i od strane politicara?Pravoslavnu religiju su naslijedili od roditelja,oni opet od svojih roditelja,i tako mozda dva ili tri stoljeca svi rodjenu u Hrvatskoj,kako onda mogu oni bit Srbi? Dali se to uci na filozovskom Fakultetu gdje je Pupovac studirao??? Tek od 1990 god.su svi pravoslavci u HR postali Srbi.

VL
CV
crna vrana
20:47 10.01.2013.

Način proslave pravoslavnog Božića u Borovu, nažalost, je bio potpuno neprimjeren duhu Božića i poruci mira kojeg treba navještati. To pokazuje da su mnogi pripadnici srpske manjine u Borovu koristili vjerski blagdan za svojevrsni politički miting, za koji ih jee očito motivirala najava skorog uvođenja dvojezičnosti, bazirana na suspektnom rezultatu popisa stanovništva. Netko će zaključiti , da u tome nema ništa čudno, jer je Svetosavlje ionako više politika, nego religija. Pitanje je, međutim, čine li predstavnici srpske manjine ovime sebi i svojim sunarodjacima medvjeđu uslugu, ako im je cilj ostvarenje više razine suživota s Hrvatima u Hrvatskom podunavlju. Ako im je cilj bio produbljivanje podjela, onda su u tomu uspjeli.

VL
SU
suncobran
21:22 10.01.2013.

koliko se vidi na videozapisu bili su pod pratnjom tri službena policijska vozila taj trošak vozila i ljudstva treba fakturirat organizatoru takovih bedastoča ovo nije nikakav primjer slavljenja Božića to su sitne usijane glave koje su sklone nasilju a vidimo da su se počeli i međusobno tući prometnica nije mjesto blagdanu

VL
Avatar mate112
mate112
13:30 11.01.2013.

kakva pravoslavna vjera? svi ti tzv. VJERNICI niti ne idu na mise, niti se mole. Oni su pravoslavci da prkose nama hrvatima, da koriste prava koja mi hrvati ne možemo koristiti pri recimo pri u drž. službama. itd., da nass izazivaju.. Kad smo mi katolici to radili? makar smo u "našoj državi"? nikad neću zaboravit dok je bio njihov sv.savo. sportski sam išao preko Trpinjske ceste kroz Vukovar za vojvodinu tj. Suboticu. Svaka srpska kuća kroz našu zemlju je imala onaj vjenac na kući, čim smo prešli granicu niti jedna. U srbiji nisam vidio niti jedan vijenac na kući.. Sve je jasno ko dan... Jebu nas, i jebat će nas tako dugo dok na vlast ne dođe pravi režim po kojem ćemo mi hrvati ipak biti na prvom mjestu, pošto je to naša država, te ako pišemo latinicom, onda neka je i drugi nauče.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.