Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno oslobođena

Oteo 15-godišnjakinju pa je 10 godina zlostavljao i silovao!

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
22.05.2014.
u 10:06

Djevojku je i oženio te joj napravio dijete koje danas ima dvije godine

Američka policija pronašla je ženu otetu prije 10 godina i uhitila muškarca koji ju je držao zatočenu i silovao. Danas 25-godišnjakinja oteta je 2004. godine u Santa Ani kada je imala samo 15 godina. Kidnapirao ju je Isidoro Garcia (41) koji je bio partner njene majke, javlja Huffington Post. Kako je majka kazala policiji, Garcia ju je fizički napao te potom drogirao i odveo njenu kći.

Policija je ustanovila da je djevojku prvo držao zatočenu u garaži. Nakon nekog vremena, uvjerio ju je da je obitelj zaboravila na nju te je prestala tražiti kao i da će ih, ukoliko se pokuša vratiti kući, američke vlasti deportirati iz zemlje u kojoj su boravili ilegalno. Nesretnu djevojku je zlostavljao i silovao, a 2007. godine pribavio joj je lažne dokumente kojima je pokušao skriti njen pravi identitet i dob. Oženio ju je i napravio joj dijete koje sada ima dvije godine. Oboje su pronađeni nakon što je žrtva uspjela kontaktirati sestru na Facebooku. Ona ju je uvjerila da nazove policiju i prijavi slučaj.

Iako je žrtva možda imala šanse za bijeg, policija ističe da su je ''godine psihičkog i fizičkog zlostavljanja'' spriječile u tome.

>>Uselio se u ormar djevojčice na pet dana. Izlazio noću i silovao je!
 

Komentara 3

Avatar ivek
ivek
10:51 22.05.2014.

ne kuzim zbog ceg umaerici kindapiraju i siluju,, amerika je moderno uredjena,,, ameri mogu na mjesecu i marsu pronac vodu al u svojoj drzavi nemogu promac kindapirano dijete,,,

Ž0
žaki 00
15:35 22.05.2014.

malo nejasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije