Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podravina

Otac objavio oglas da prodaje sina, policija mu banula na vrata

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
10.05.2018.
u 18:21

Otac, koji se branio da je oglas postavio slučajno i da nije imao namjeru prodati sina, prijavljen je za povrede prava djeteta

Ocu iz sela u Podravini na vrata je pokucala interventna policija jer je na internetskom oglasniku objavio da prodaje - petogodišnje dijete.

Kako piše podravski.hr, uz fotografiju djeteta naveo je i cijenu od 2000 kuna.

Administratori oglasnika obavijestili su policiju, pa su pripadnici interventne jedinice uz pratnju djelatnika Centra za socijalnu skrb izuzeli dječaka i još jedno dijete iz obitelji. Pokrenut je sudski postupak za zaštitu djece.

- Najmanje desetak policajaca opkolilo je cijelo naselje, drugi su sa socijalnim radnicima upali u kuću. Ma, sve se dogodilo u nekoliko minuta - rekao je za portal mještanin.

Otac, koji se branio da je oglas postavio slučajno i da nije imao namjeru prodati sina, prijavljen je za povrede prava djeteta.

Ključne riječi

Komentara 9

OV
Ovozemaljski
18:53 10.05.2018.

A ludi cigici

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:05 10.05.2018.

Svojevremeno nitko nije htio kupit najpoznatijeg sina Zagorja ( znali su da nije Zagorec, ljude ne možeš prevarit ) !

Avatar Celzijus
Celzijus
21:04 10.05.2018.

A kolko tek kćerkica prodaju!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije