Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide u zatvor

Otac novac dobiven za smrtno bolesnu kćer potrošio na shopping!

Ashanti Elliott-Smith
Foto: screenshot/youtube
02.07.2014.
u 11:58

Djevojčica je od motociklističkog kluba dobila novac kako bi ispunila želju i plivala s delfinima u SAD-u

Otac teško bolesne djevojčice osuđen je na zatvorsku kaznu jer je ukrao oko 3500 funti humanitarne pomoći i novac potrošio u kupovini, piše Daily Mail.

Britanka Ashanti Elliott-Smith, 11-godišnjakinja, boluje od rijetke bolesti zbog koje izgleda kao da ima 80 godina, a liječnici su procijenili da neće živjeti duže od svoje 15 godine. Djevojčica je od motociklističkog kluba dobila novac kako bi ispunila želju i plivala s delfinima u SAD-u.

"Saznanje da je ukrao od nje ubilo me iznutra"

No, njezin otac, 44-godišnji Albi Elliott, sakrio je novac od ostatka obitelji i u roku od dva mjeseca potrošio ga na shopping. Kada je motociklistički klub 2010. godine odlučio dati sredstva djevojčici, njezin pohlepni otac kazao je da napišu ček na njegovo ime jer je njezina majka, a njegova bivša supruga Phoebe Smith, bolesna.

Tek dva mjeseca poslije Phoebe je saznala što se dogodilo kada je zajedno s djevojčicom stigla u motociklistički klub gdje su je pitali za novac. – Saznanje da je ukrao od nje ubilo me iznutra – kazala je Phoebe za The Sun i dodala kako je za nju to jednako kao i zlostavljanje dok je djevojčici slomila srce činjenica da "joj je uništio želju".

Sudac je njegov čin ocijenio gnjusnim i bešćutnim te ga je osudio na tri godine zatvora. Na sudu je Elliot kazao da je novac stavio u majčin sef kako bi ga sačuvao za pogreb, no kada je policija došla kod njegovih roditelja, kazali su da sina nisu vidjeli četiri godine. Potom je tvrdio da je novac zakopao u vrtu, no ni tamo policija nije ništa pronašla. 

>>Štefanija se bori s teškom i agresivnom bolešću i treba vašu pomoć

Komentara 3

RJ
ribolovac Jura
12:28 02.07.2014.

U Sibir stoku poslat. Za ne povjerovati što je u stanju sve ljudski rod.Kakav zatvor, da li uopće postoji kazna za ovakve idiote. FUJ!!!!!!

LI
liliZG
12:38 02.07.2014.

Nemam riječi, ...neki ljudi stvarno ne zavrijeđuju život....

EP
epulon
20:01 02.07.2014.

???? Kolika stoka od čovjeka moraš bit???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije