Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontaktirala ga policija

Otac Mateja Periša ponovno se oglasio oko tijela pronađenog u Dunavu: 'Neka mu Bog da spokoj'

Nenad Periš
Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL/Nestali.hr
05.03.2022.
u 17:34

To nije Matej, odmah mi je policija rekla jer unesrećeni na sebi ima crne tenisice, kazao je

Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša koji je prije više od dva mjeseca nestao u Beogradu za Kurir je kazao da tijelo koje je jučer pronađeno u Dunavu u blizini Kostolca nije njegov sin. Potvrdio je da ga je policija jučer kontaktirala čim su pronašli utopljenika. 

-Da, policija me kontaktira u takvim situacijama i jučer je. Žao mi je unesrećenog čovjeka. Neka mu Bog da spokoj - rekao je Kuriru. 

-To nije Matej, odmah mi je policija rekla jer unesrećeni na sebi ima crne tenisice. Policija kontinuirano obavlja potragu kako u vodi tako i na kopnu. I u stalnom smo kontaktu - dodao je. 

Podsjetimo, tijelo nepoznate muške osobe jučer je kod Kostolca pronašao ribič i odmah je obavijestio policiju. Obdukcija je zakazana za sutra, a istražitelji će uzeti i DNK profil pokojnika kako bi utvrdili identitet.

Ključne riječi

Komentara 4

BA
Barba56
19:21 05.03.2022.

Ante555 : Ima puno ljudi koje ovaj slucaj jos uvijek zanima , sreca da nije nas Matej .

AN
ante555
18:16 05.03.2022.

ima puno vaznijih tema ovog smo se nagledali

BO
bosko98
04:01 06.03.2022.

ovaj ce jos malo pravoslavac postati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije