Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TRAŽIO PUNO OD NJE

Otac joj ostavio 12 milijuna dolara, ali može ih dobiti pod jedinim uvjetom: 'To se neće dogoditi'

Clare Brown
Screenshot
30.06.2022.
u 09:44

Clare trenutačno živi sa svojom suprugom Lauren i njihovom jednogodišnjom kćerkicom, primaju socijalnu pomoć, a novinaru je pojasnila da ne može imati posao jer boluje od ADHD-a, poremećaja hiperaktivnosti i deficita pažnje te tvrdi i da ima visoko funkcionalni autizam.

Australka Clare Brown (26) iz Sydneyja mogla bi biti bogatija za 12 milijuna australskih dolara koje joj je otac ostavio, ali ima jedan uvjet za to. Naime, njezin pokojni otac Chris rekao je da će joj ostaviti milijune, ali samo ako ona nađe posao. I to bilo kakav. No, 26-godišnjakinja to jednostavno ne želi. 

Njezin otac, inače burzovni broker, preminuo je u siječnju i u oporuci naglasio da će Clare pripasti imanje 12 milijuna dolara ako ispuni dva njegova uvjeta, odnosno ako pronađe posao i ako osmisli način kako bi nečim mogla doprinijeti društvu.

Međutim, nezaposlena Clare rekla je da se to neće dogoditi, ali je svejedno od obitelji zatražila da joj isporuči ono što vjeruje da joj pripada, doznaje se u emisiji A Current Affair. 

 

Clare trenutačno živi sa svojom suprugom Lauren i njihovom jednogodišnjom kćerkicom, primaju socijalnu pomoć, a novinaru je pojasnila da ne može imati posao jer boluje od ADHD-a, poremećaja hiperaktivnosti i deficita pažnje te tvrdi i da ima visoko funkcionalni autizam.

- Poslodavci nisu spremni dati šansu ljudima poput mene - izjavila je. U njezinu obranu stala je i punica. Ona je rekla da ljudi ne podnose Clare jer je homoseksualka. 

Konačnu riječ imat će sud jer će Clare pokušati na sudu osporiti nametnute uvjete. 

p>> Večernji podcast - Aco Petrović i Dea Redžić: Petrović napao Rađu zbog Bojana, otkrio istinu o Draženu i Zvezdi, priznao Emilu Tedeschiju da je bio najveća greška u povijesti Cibone 

 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Jopa
Jopa
11:19 30.06.2022.

Očito je otac dobro znao kakvu kćer ima... marksistica.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
11:50 30.06.2022.

Banda neradnička lgbtovska. Bravo za oca.

KO
kopija109
11:43 30.06.2022.

Nabrojali joj sve poremećaje osim onog najočitijeg 😂😂😂 Eh... Lezi Goni Biznis Tamo u Q...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije