Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENA VLASNICA

Njemica bila u trgovini pa se izbezumila: Otišla na policiju zbog onoga što je pronašla u kolicima

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
21.06.2022.
u 12:01

Kada je u ponedjeljak ujutro htjela vratiti kolica za kupovinu na mjesto, u drugim je kolicima pronašla torbicu s nekoliko tisuća eura

Uobičajen posjet supermarketu u njemačkom gradu Braunschweigu za jednu je 46-godišnju ženu postao poprilično šokantan. Kada je u ponedjeljak ujutro htjela vratiti kolica za kupovinu na mjesto, u drugim je kolicima pronašla torbicu s nekoliko tisuća eura.

Osim pozamašne količine novca, u torbici nije bilo drugih dokumenata poput osobne iskaznice, navodi Fenix magazin

Žena je odmah odlučila prijaviti svoj pronalazak. Prvo je kontaktirala voditelja poslovnice supermarketa pa potom s njim dogovorila da će novac odnijeti policiji. 

Kasnije tog dana, oko 14.30 sati, 59-godišnja vlasnica novca javila se policiji u Braunschweigu te uspjela dokazati službenicima da je ona izgubila novac.

VIDEO Stanovnici Neuma ogorčeni: 'Turisti na plaži koriste šampone, to je katastrofa! Ubijaju nam more'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije