Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PLAČ JE ODJEKIVAO SUSJEDSTVOM'

Strava u Australiji: Otac i djed skočili u bazen za djevojčicom (2). Obojica su preminula

Pixabay
02.04.2024.
u 12:16

Otac Dharmvir Singh (38) i djed Gurjinder Singh (65) skočili su u bazen kako bi pomogli djevojčici, ali su, nažalost, obojica izgubila život

Na vrhu zgrade u Gold Coastu, gradu u Queenslandu u Australiji, dogodila se velika tragedija kada su i otac i djed dvogodišnje djevojčice izgubili život dok su pokušavali spasiti dijete skačući za njim u bazen. Otac Dharmvir Singh (38) i djed djevojčice Gurjinder Singh (65) u nedjelju oko 19 sati skočili su u bazen kako bi spasili djevojčicu koja ne zna plivati te ostali bez svijesti. Prolaznici su ih uočili, izvukli iz vode i započeli oživljavanje dok nije stigla hitna pomoć.

Međutim, obojica muškaraca bili su žrtve srčanog udara i preminuli su na mjestu, prenosi The Sun. Naime, djevojčica se igrala uz bazen kada se poskliznula, a njena majka također je skočila u pomoć kćeri. Nakon majke uskočili su i otac i djed potpuno odjeveni. Dvogodišnja djevojčica i majka prebačene su u bolnicu i u stabilnom su stanju.

"To je bila izuzetno potresna scena. Teško je doživjeti takvu tragediju, kad izgubite ne jednog već dva člana obitelji", rekao je Mitchell Ware, djelatnik hitne pomoći Queenslanda. Vriskanje i plač slomljene majke mogli su se čuti u cijelom susjedstvu, a stanari obližnje zgrade priznali su kako te noći nisu mogli spavati zbog stravičnog prizora. "Nisam mogla spavati sinoć, bilo je šokantno",  izjavila je Ellie Alavi, koja je vidjela kako se tragedija odvijala.

POVEZANI ČLANCI:

Bazen se nalazi na krovu stambene zgrade, a uoči incidenta koristile su ga i druge obitelji. "Ovi incidenti mogu ostaviti dugotrajne posljedice na psihu ne samo članova obitelji, već i ljude koji su bili na mjestu događaja", dodao je Ware. Rekao je da dubina bazena ne bi činila nikakvu razliku za žrtve ako nisu dobri plivači.

VIDEO Mladić Mercedesom sletio u more u Zadru: Nitko nije ozlijeđen

Ključne riječi

Komentara 3

DM
D'Mich
14:57 02.04.2024.

Kako je moguće da dvojica dožive srčani udar u istom trenutku u istom bazenu? Nešto je s bazenom.

SE
Serengeti
16:28 02.04.2024.

Pa se ti cijepi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije