Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u središnjoj Hrvatskoj

Otac godinama silovao kćer. Prijetio joj smrću, tijekom noći palio perilicu da bukom prikrije zločin

Obiteljsko nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL
15.12.2023.
u 19:12

Žrtva je kroz razgovore s insititucijama opisala što je sve proživljavala, a bojala ga se jer joj je i prijetio da će ih oboje ubiti ako ikome kaže što se događa

S jednog Županijskog suda u središnjoj Hrvatskoj isplivala je strašna priča dugogodišnjeg seksualnog zlostavljanja oca (45) svoje malodobne kćeri, nakon što se sve otkrilo u kolovozu prošle godine kada je muškarac završio u istražnom zatvoru. Kako doznaje Jutarnji list, otac je svoju sada 17-godišnju kćer zlostavljao od njene šeste godine života, a sud mu je sada na temelju 341 kaznenog djela zlostavljanja i iskorištavanja djeteta nepravomoćno dosudio 23 godine zatvora.

Kako se doznaje iz same presude, navodi medij, on joj je u tom razdoblju ograničavao druženje s prijateljima, tjerao je da obilazi kuće i propovijeda vjeru, a branio joj je i odlazak ginekologu. Osim toga, inzistirao je na tome da tijekom noći radi perilica robe kako bi se bukom prekrilo zlostavljanje. 

Žrtva je kroz razgovore s insititucijama opisala što je sve proživljavala, a bojala ga se jer joj je i prijetio da će ih oboje ubiti ako ikome kaže što se događa. Majka je pak, navodi se, tvrdila da nije ništa znala, dok se otac branio šutnjom. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 14

LO
loraxy
20:50 15.12.2023.

Dozivotni zatvor uz Mladjana

VO
Voksratio
21:49 15.12.2023.

Ljudi moji jeili moguće da takvi monstrumi žive među mama?😥😪

DU
Deleted user
01:00 16.12.2023.

Majka je trebala dobiti barem isto toliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije