Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak dramatične priče
Povratak na članak

Otac djevojčice koju je djed odveo iz Hrvatske u Srbiju: Napravio je ono što je najbolje. Nadam se da ćemo uskoro biti zajedno'

Dok je njegova kći bila u domu, Milan je kupio kuću u Vinkovcima te uredio sobu zu nju kako je ona htjela. Socijalni radnici su mu, kako tvrdi, zamjerili što je kuću kupio van Osijeka, a nakon godinu dana mjera za ostajanje u domu produžena je za još godinu zbog spornih razloga.

Komentari 17

MI
Mikis
14:33 29.10.2022.

socijalni javni sluzbenici sa materijalnom pristranom hijerarhijom pravila i morala, oko vrata i na usima kile zlata i bizuterija, klijenti im nisu ljudske sudbine nego kutije za dostavu i eto zasmetalo im da bi trebale ici u kontrolu u drugi grad , a ne u gradu u kojem one-oni zive i rade. ma kako se samo otac usudio zivjet daleko od socijalne sluzbe i tih bescutnih hodajucih kocki leda

VL
DU
Deleted user
11:36 29.10.2022.

Treba saslušati i drugu stranu priče.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:09 29.10.2022.

Prvo se pravi onaj dojam da je birokratska masinerija pregruba. Ipak kada se cita malo vise onda postoje razlozi za odluke koje su provedene.

VL
DM
D'Mich
12:24 29.10.2022.

Njegova priča i priča njegovog oca je puna rupa. Treba čuti i centar. Oni su imali razloge.

VL
NV
novo vriijeme
13:22 29.10.2022.

Socijalni radnici guraju nos gdje im nije mjesto. Ni meni se ne sviđa tetovaža ali ne bih nikada to nekome rekao to je pitanje ukusa. Drugo šta njih briga da li dijete živi u gradu ili predgradju. Nevjerojatno su neprofesionalni ili medju njima ima trgovaca.

VL
T8
Trolicagensić 85
06:22 30.10.2022.

Socijalna služba.. Jednom kada se uvališ ne prestaju te maltrat.

VL
DU
Deleted user
13:52 29.10.2022.

Srpska posla. Ugroženi, ugroženi, ugroženi.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.