Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila analiza

Otac djeteta 'devetogodišnje' Meksikanke je njen očuh

zlostavljanje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
14.02.2013.
u 19:58

Otkriveno je da je djevojčica starija te da ima između 12 i 13 godina. Nije sterilizirana, kao što je tvrdila majka

Meksička djevojčica koju su mediji nakon rođenja bebe prozvali Daphne nema devet nego dvanaest godina, a potvrđeno je i ono što se sumnjalo – otac njena djeteta je njezin očuh (44) koji je ranije osuđivan zbog seksualnog zlostavljanja svoje biološke kćeri, javljaju strani mediji.

Otkrila je to istraga koju je meksička policija pokrenula nakon što je u medijima osvanula informacija da je devetogodišnjakinja 27. siječnja na svijet donijela zdravu bebu. Medicinsko vještačenje potvrdilo je da je djevojčica fizički dobro razvijena te da je stara između 12 i 13 godina. Nije točna ni tvrdnja njene majke koja je osoblje bolnice u kojoj je Daphne smještena optužila da je djevojčica prisilno sterilizirana bez njezina znanja. Daphne je podvrgnuta operaciji, ali ugrađivanja implantata koji privremeno sprečava začeće i koji se u bilo kojem trenutku može ukloniti iz njezina tijela.

Nakon DNK analize policija je sigurna da je otac bebe Daphnein očuh koji je u njenom krsnom listu naveden kao njezin otac. Policija traga za njim, a ako bude uhićen, prijeti mu 12 do 20 godina zatvora zbog spolnog odnosa s osobom mlađom od 14 godina.

>>Djevojčica (9) sterilizirana nakon što je rodila očuhovo dijete?

Ključne riječi

Komentara 4

BV
bvalen16
20:39 14.02.2013.

Dakle nije dosta to što je silovana i što je rodila dijete nego ste joj ugradili implant. Kao da je ona kriva pa da joj se opet ne zalomi.Ulovite tog manijaka i objesite ga za jaja.Ne treba joj bolja zaštita.Tkoo vam daje pravo da dijete podvrgavate tim sranjima?

DU
DuplaKava
20:43 14.02.2013.

Možda su imali medicinskog razloga za ugrađivanje privremenog implantata jer bi joj brza druga trudnoća ugrozila život. Uostalom, šta će joj u toj dobi 'plodnost'?

BV
bvalen16
21:16 14.02.2013.

Pobogu brate,kakva druga trudnoća?Pa dijete treba zaštiti na drugi način a ne taj.Sad bi zbog pedofila djeci trebali ugrađivati pojas nevinosti.Treba poubijati sva ta pedofilska govna i onda neće trebati implanti i sl. sranja.Po tvom komentaru je sad sve ok,curicaa više ne može zanijeti i sve štima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije