Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI DOBITAK

Osvojio više od 118 tisuća eura pa otkrio kako je izabrao dobitne brojeve: 'Nisam se nadao'

Foto: Hrvatska lutrija
1/2
09.01.2024.
u 12:09

Nisam nikada upoznao nekoga tko je dobio veći iznos na lotu, ali ustrajao sam u igri i na kraju se isplatilo - kroz smijeh je ispričao sretni dobitnik.

Sretni dobitnik koji je u igri Sve ili Ništa na Staru godinu osvojio 80.000,00 eura podignuo je prošli tjedan svoj dobitak na glavnoj blagajni Hrvatske Lutrije. „Igram Sve ili Ništa, Loto 6 i Loto 7, te obavezno Eurojackpot. U igri Sve ili Ništa sam do sada jednom osvojio 260 eura“ podijelio je s nama dobitnik. Za veliki dobitak saznao je pregledavajući rezultate na teletekstu, pa je nekoliko puta provjeravao listić kako bi se uvjerio da uistinu nije pogodio niti jedan broj. - Nikome nisam rekao za dobitak, sačuvat ću ga za svoje stare dane - priznao je.

Jedan je igrač i preko Interneta 19. prosinca 2023. na Eurojackpotu ostvario dobitak 5 te tako osvojio 118.174,10 eura. Da je upravo on osvojio pozamašnu svotu otkrio je tek nekoliko dana nakon izvlačenja, kada je provjerio svoj korisnički račun. Već dulji niz godina vjerni je igrač Eurojackpota, a u posljednje tri godine redovito je ponavljao iste tri kombinacije brojeva: - To su random brojevi koje sam jednom prilikom odigrao putem opcije QuickPick. Nastavio sam igrati spomenute kombinacije te se nisam nadao da ću osvojiti ovako veliki dobitak. Nisam nikada upoznao nekoga tko je dobio veći iznos na lotu, ali ustrajao sam u igri i na kraju se isplatilo - kroz smijeh je ispričao sretni dobitnik.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Prometna nesreća u Zadru: U sudaru dva automobila jedan je završio na krovu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije