Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesto zavijeno u crno

Osumnjičenik za krvavi pohod u Hercegovini poznat je mještanima, prije 20 godina u obračunu upotrijebio bombu

U pucnjavi u Grudama ubijeno dvoje ljudi
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/9
04.08.2022.
u 13:06

Napadač je poznat ljudima jer je iz istog mjesta. Ipak nitko ne zna koji je bio motiv napada, kao ni svađe koja mu je prethodila

Jozo Jasak u noći je sa srijede na četvrtak oko oko 2 sata poslije ponoći u kafiću Zmaj u Grudama ubio dvije osobe, a još dvije teško ranio, piše Hercegovina.info uz objavu slike osumnjičenog za ubojstva. Jedna je žrtva u teškom stanju u bolnici i amputirana joj je noga. 

Napadač je poznat mještanima jer je iz istog mjesta (Gorica-Sovići) kao i žrtve, a kako javlja Hercegovina.info, i prije 20-ak godina u jednom obračunu upotrijebio je bombu.

Do nezapamćenog pokolja u tom kraju došlo je nakon svađe u kafiću. Bilo je mnogo ljudi jer se u mjestu održavala tradicionalna proslava sv. Stjepana. Prema izjavama svjedoka, Jasak je nakon verbalnog obračuna otišao iz objekta u svoju kuću, a živi preko puta kafića, te se vratio s automatskom puškom kalašnjikov i počeo pucati po ljudima. Moguće da bi žrtava njegova sumanutog čina bilo i više da ga nisu svladali neki od posjetitelja kafića i oteli mu oružje.

Zadržali su ga do dolaska policije. Na mjestu događaja ubijeni su 34-godišnji Mate Grizelj i 60-godišnji Velimir Bušić.

Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu, a napadač je uhićen. Očevid je i dalje u tijeku pa još nisu poznati motivi strašnog zločina kao ni svađe koja mu je prethodila. 

Komentara 6

NA
najposebniji
13:45 04.08.2022.

A stradali 'poduzetnik' je kladioničar sumnjivih izvora informacija...

HA
Habuhabuhabu
16:12 04.08.2022.

Bacao bombe i pustili ga da šeta, voza se i puca na sve strane.

SI
siny
14:44 04.08.2022.

Objavili imena zrtava a ime kriminalca zasticeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije