Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I struka ogorčena
Povratak na članak

Oštre reakcije na GUP: Krše jedan od temeljnih načela prostornog planiranja

Amandmanskim izmjenama gradski zastupnici isključuju participaciju javnosti u bitnim odlukama u planiranju grada, što je kršenje jednog od temeljnih načela prostornog planiranja te potpuno ukidaju stručnost kao osnovu prostornog planiranja, poručili su iz DAZ-a

Komentari 14

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
10:12 07.02.2020.

još jedan dokaz da je u RH znak jednakosti između kriminala, korupcije i politike

VL
MA
marli
10:47 07.02.2020.

Kako čovjek sa takvim optužnicama može i dalje raditi to što radi ???? Ako je već na slobodi ???? Ovo nema nigdje u svemiru.

VL
ME
Melo
10:12 07.02.2020.

GRAĐANI-GLASAČI-sjetite se da VI i samo VI birate 30 GODINA HDZ/SDP/IDS/HNS-Bandića, time ste VI i samo VI stvorili sve ovo što imamo u državi svojim izborom, nisu nam Japanci birali ove, tako da ...

VL
AN
antonelić
14:28 07.02.2020.

stručno-politički radnik za ONO i DSZ zaposlen u Općinskom komitetu SKH krenuo je u izgradnju hrske metropole ... pomogli su mu i njegovi kumovi i jarani svi redom BIH mentaliteta ... i rezultat se vidi iz aviona , a tko ne vidi rezultat vidjeti će ga uskoro kada im dođu gradske obveznice na naplatu ... a mile će pobjeći u BIH , gdje i pripada i uživati sa svojim jaranima u društvu poskoka i ovaca ...

VL
CR
creedence1954
12:44 07.02.2020.

Zelenilo i parkovi ovog grada koji jos postoje nastali su davno prije Bandica. Od 45. do danas drugovi se natjecu tko ce vise betonirati. Valjda im se suma ogadila. Moderni, pametni gradovi se danas natjecu tko ce vise posaditi, aa ne betonirati. Bandi to ne razumije. Vizija razvoja ekoloskog grada-to mi u Zg nemamo!

VL
KA
kanđija
10:26 07.02.2020.

Kada je Mrak protiv onda je to sigurno u redu..a ova društva arhitekata a ima ih gledaju samo svoje parcijalne interese.

VL
DU
Deleted user
10:17 07.02.2020.

Tu se samo radi o vašim ili našim investitorima. I stvarno bi me zanimalo da vidim GUP, kojeg su napravili ovi profesionalni antiprotivni revolucionari.

VL
DZ
dubravko.zatek
10:29 07.02.2020.

ne ulazim u pojedinosti i u struku ali mi nije jasno da netko se zalaže za ostanak Hipodroma...i to ne da se zalaže nego luduju i protestira onako..do bola...??..u kojem to centru grada ima ledina na kojoj konji uče kasati..????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.