Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
špijunska afera:
Povratak na članak

Petrov tvrdi da je riječ o sanaciji štete oko arbitraže, Ostojić zatražio očitovanje SOA-e

Optužbe o prisluškivanju slovenskih političara sad su top tema u Sloveniji, Slovenski premijer saziva hitnu sjednicu slovenskog vijeća za nacionalnu sigurnost, povučena je slovenska veleposlanica iz Hrvatske, a hrvatski veleposlanik u Sloveniji pozvan je na razgovor u Ljubljani

Komentari 3

GE
genex
15:07 09.04.2019.

izgleda da slovenci imaju informaciju da ih je i ovaj sud eu na koji su nas tužili od...bao. zato i ova graja.

VL
AK
ante kolorante
16:34 09.04.2019.

ha ha ha aaa ... pa sad su se tek sjetili ... nakon koliko god.??? neprestano reklamiraju događaj ..na vlastitoj sramoti..

VL
MA
MađarskaIna
14:43 09.04.2019.

Možda na kraju ipak uspijemo ukrasti malo mora Slovencima i prevariti EU jer smo domoljubni majstori prevare, obmane i krađe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.