Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD POŽEGE

Ostavio ljude u rijeci i pobjegao: Policija uhitila odbjeglog vozača

Foto: Požega.eu
1/4
30.08.2023.
u 14:01

Muškarac, 37-godišnjak, uhićen je i priveden u prostorije policije te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći

Požeško-slavonska policija pronašla je 37-godišnjeg vozača koji je ove nedjelje izazvao nesreću kod Požege pa pobjegao pritom ostavljajući putnike u svom automobilu koji je završio u rijeci Veličanki. 

''U srijedu 30. kolovoza 2023. oko 12.30 u blizini mjesta Radovanci policijski službenici pronašli su 37-godišnjaka za kojim su intenzivno tragali", objavila je policija. Muškarac, 37-godišnjak, uhićen je i priveden u prostorije policije te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći.

Podsjetimo, požeško-slavonska policija ranije je ove srijede objavila kako je obustavljena pretraga terena jer je potvrđeno da je vozač u bijegu s mjesta nesreće.

Još je jučer pretraženo oko 450 hektara terena oko mjesta nesreće, no potraga je završila bezuspješno. Podsjetimo, do nesreće je došlo kada je vozač Honde stranih registracija zbog neprilagođene brzine prešao u suprotni trak i lijevim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio automobila VW požeških registracija, javila je policija, dodajući kako je od siline udarca Honda sletjela u Veličanku, dok je VW sletio u kanal. Suvozač koji je bio s 37-godišnjakom nalazi se u bolnici te je izvan životne opasnosti.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Marko
Marko
14:59 30.08.2023.

Tako je to sa obiteljima krivaca

Avatar Warded
Warded
14:57 30.08.2023.

A jučer je njegova obitelj sasula drvlje i kamenje na Hrvatske službe jer su odustali od potrage, her da je "jadničak" negdje ozlijeđen, na umoru, umro?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije