Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na vrućini

Ostavio dijete (1) u autu 40 minuta, prolaznica razbila staklo da ga spasi

Prolaznica spasila dijete iz automobila
Foto: Youtube
1/5
24.09.2014.
u 10:41

Policija je naknadno utvrdila kako je otac jednogodišnjeg dječaka zajedno s njegovom 12-godišnjom sestrom u tom trenutku bio već 40 minuta u kupnji namirnica

Kada je Angela Radtke iz Teksasa u parkiranom automobilu na suncu vidjela malo dijete ni trenutka nije dvojila hoće li mu pomoći.

Ispričala je kako je vidjela da je dječak bio nemiran i crven u licu, a kada u lokalnoj trgovini nije uspjela pronaći vlasnika automobila, išla je razbiti vjetrobransko staklo, unatoč upozorenjima zaštitara da bi zbog toga mogla imati problema s policijom, javlja NY Daily News.

– Činilo mi se da je neke ljude bilo strah, nisu išli pomoći jer je zaštitar vikao da mi prijeti uhićenje zbog razbijanja stakla. Rekla sam im da me nije briga, da ću spasiti to dijete – izjavila je Angela koja je staklo razbila pomoću odvijača. Dok je izvlačila dijete, porezala je ruku, no kaže kako je vrijedilo spriječiti da još jedno dijete umre od vrućine u automobilu.

Policija je naknadno utvrdila kako je otac jednogodišnjeg dječaka zajedno s njegovom 12-godišnjom sestrom u tom trenutku bio već 40 minuta u kupnji namirnica.

Nakon što je izvučeno iz ugrijanog automobila, dijete je hospitalizirano zbog moguće dehidracije, a otac se tereti za zanemarivanje djece.

>> Ostavila bebu u užarenom autu i otišla u šoping, rekla da je zaboravila na dijete

>> Dadilja ostavila dvoje male djece u autu na vrućini i otišla na solarij

Komentara 6

LI
liliZG
11:04 24.09.2014.

takvo nešto još malo čeka i nas u zemlji hrvata, ljudi se već sada boje pomoći jer im može prijetiti tko zna kakva tužba, .... to me stvarno jako žalosti...

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
20:06 24.09.2014.

koliko djece je tako umrlo zbog toplotnog udara

AA
aabbcc
11:22 24.09.2014.

Pa zena razbila sofersajbu a trebala je i rupu na krovu radi bolje promaje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije