Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smije ih šetati

Osim za kćer, supruzi će morati plaćati alimentaciju i za pse

Napuštanje pasa
Marko Jurinec/PIXSELL
22.11.2016.
u 06:30

Muškarac je pristao na to da supruga i njihova 10-godišnja kći nastave živjeti u obiteljskoj kući.

Prodajni agent iz Vicenze na sjeveroistoku Italije rastavu braka od tri godine mlađe supruge zapamtit će, između ostalog, i po neobičnoj odluci sutkinje koja mu je odredila plaćanje alimentacije ne samo za kćer, koja ostaje živjeti s majkom, već i za njihova dva psa.

Kako piše Vicenza Today, muškarac je pristao na to da supruga i njihova 10-godišnja kći nastave živjeti u obiteljskoj kući.

Također je pristao svaki mjesec plaćati im određen iznos kako bi pomogao pokriti njihove životne troškove, no suprugina odvjetnica Paola Mari na sudu je rekla da će osim toga morati platiti i dodatnih 75 eura mjesečno za pokrivanje troškova dvaju pasa koji su kućni ljubimci obitelji. Zauzvrat će muškarac imati pravo redovito posjećivati pse i voditi ih u šetnju. 

>>Nakon 30 godina otplatio zadnju ratu alimentacije, ali uzimaju mu stan

Komentara 5

GD
Gospon Drug
09:03 22.11.2016.

Trebal bi i plačati i ljubavnika u slučaju da nije financijski situiran,također bi ga mogo i šetati...

DU
Deleted user
08:44 22.11.2016.

Jesenti milu bigulicu, blago tim pasjim srećkovićima! Konačno su psi u svemu pravno izjednačeni s ljudima. Kakav kolosalan napredak sudske prakse u EU-u! Nema druge, nego i u Hrvatskoj valja štio prije početi provoditi takvu praksu da ne bismo ss pravom bili proglašeni zatucanima i natražnima. Dakle, dečki i cure iz Ministarstva pravosuđa na čelu sa Šprlje Tončekom latite se posla.

OK
okvarbudovič
16:13 24.11.2016.

alimentacija za pse ljubavnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije